2012.03.19 15:30 (prieš 14 m.)
labukas mamytes
nuotraukytes nuostabios
MUCIACYTE ---sveikinu Jonuka su 4 menesiuku
o jau koks pasikeites mazylis,grazuoliukas
bet jus ir augat kosminiu greiciu
mano tai tikiusi bent 7kg svers
o mano abu berniukai snd menesiadienius svencia
o as prie ju irgi prisidedu
VAITKUVIENE---stiprybes tau! as tave suprantu kaip negera kai konfliktuoji su vyru..pas mane db tokia pati situocija..viskas ant ribos..si sestad vyra iselidau pokeri su bendradarbiais losti ir ka manot grizo tik vakar 12.30. buvau pasiutus baisiausiai,naktis visiskai be miego,skambinau,rasiau sms jokiu ziniu..net daiktus sukrioviau, galvoju tegul eina lauktmnes cia jau ne pirmas kartas,nes turi mada prigerti iki smigino,o paskui ir miega ten. grizes ziauriai atsiprasinejo, bet vistiek turejom laaaaaaabi rimta pokalbi...del santykiu tikrai esu nevilty,nes jie ziauriai blogi db,isvien pykciai ir pan..vis pagalvoju kad jau nusibodo,bet vis bandau kazkaip taisyt,nes tikrai vyra myliu. Aisku nepagalvokit kad maniskis istisai geria ir negrizta namo,nea gera lb retai,bet kai uzgeria tai jau iki zemes graibymo
tad ka norejau pasakyk,stenkis kiek galedama kazka keisti,kalbeti su juo..nepasidupk pirmam pykcio priepuoliui ir nepulk skirtis,nes praejus pykciui gali ziauriai gailetis..juolabiau kai sakei kad dar myli vyra.. sekmes tau mergyte
o mano mazius vakar pirma karta paragavo bulves ir morkos kose
pradzioj spjove,bet paskui suvalge apie pora sauksteliu
del tyreliu tai tikrai as buvau padarius klaida su pirmuoju,nes pirma ka pradejau duoti vaisines tyreles,o paskui darzovienes iki kokiu 7men ne i burna neime,tad antraji pratinu tai atvirksciai