Taniusa parašė:
cia kurioj poliklinikoj tai yra?![]()
karoliniskiu seimos klinikoj.. asanaviciutes gatvej
Taniusa parašė:
cia kurioj poliklinikoj tai yra?![]()
karoliniskiu seimos klinikoj.. asanaviciutes gatvej
Jolitute parašė:
Gimdziau VGN, man ten labai patikoGimdziau pati, viskas pavyko sekmingai, jokiu plysimu. Tik teko man skatinamuosius leisti, nes per letai atsidarinejo kaklelis. Visas gimdymas truko 9 val. Balandzio 2d. 23:55 pagimdziau suneli 3kg160g ir 52cm. Gimeme 37 savaiciu, tai truputuka mazesni.
Nieko po truputi augame, viskas gerai. Jau savo mazomis akytemis bando po tuputi mane sekioti, jau ir galvyte porai sekundziu pakelia, kai pries valgiuka paguldome ant pilvuko. Siaip labai stiprus berniukas, nes atsipyres su kojytemis, pakelia pilvuka. Dziugu matyti po truputuka auganti savo leliuka![]()
O kaip jusu mergaite? Kokia gime? Kaip dabar jusu savijauta po gimdymo?
Na kaip 37 savaiciu sakyciau gana didelis gime
tikras saunuolis
Na maniske gime tik prasidejus 42 savaitei buvo pernesiota bet nereikejo skatintinti pati nusprende pasirodyti
balandzio 8 diena gime 23.50 :))) 3.800g ir 56 cm na nemaza tokia palyginus su pirma ir antra
Siaip savijauta visai nebloga dabar jau po bisky atsigauna organizmas
Ar pati maitini?
Taniusa parašė:
nium matai mes ir dar nezinom tiksliai.bet negali but kad echo nedarys.jie privalo.jie ziuri viska ir vandenu kieki ir kiek maziukas paauga ir visa kita.manau reikia reikalauti,kazkaip cia keista pas jus gine.
na man kai buvo 10-11 sav gulejau ligoninej tai pora echo dare ir po to 19-20 sav darė. praeitą savaitę pas gydytoją kai buvau paklausiau ar darys, sakė, kad jei viskas gerai, nėra reikalo daryti. tai įtariu, kad dabar tik prieš gimdymą darys
Gintariuke parašė:
Na tai sveikos mamytes, jungiuosi jau ir as prie jusu![]()
Sveika
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai