eurika1 parašė:
Laba diena,
Turiu viena labai man svarbu klausima. Ar narkoze visur vienoda?
Paaiskinsiu kodel taip klausiu. Esu turejusi cezari su nevisa pilna narkoze. Ta prasme, per cezari buvau su samone. Tai buvo pries 6metus. Dabar pries pora menesiu turejau apendicito operacija su pilna narkoze ir manau mane istiko alergija ar kazkas tokio. Nes atsibudusi pradejau dusti ir praradau samone. Bet viskas baigesi laimingai.
Noreciau susilaukti antro vaikucio, bet labai bijau del narkozes. Sakykim jei vel tektu daryti cezari su narkoze ir jai as alergiska??? gal cezariui naudojama kitokia narkoze? gal nieko bendro neturi kur naudojama operacijoms kitokio pobudzio? Labai Jums aciu uz atsakyma.
Panašu iš aprašymo, kad CP buvo atliekamas spinalinėje ar epidūrinėje nejautroje. Apendektomija atlikta bendroje endotrachėjinėje nejautroje, po kurios, kaip sakote, dusote. Tai neretas atvejis. Tačiau mes, anesteziologai, tai žinome. Kaip ir rašote, viskas baigėsi laimingai. Alergija čia ne prie ko. Jei būtumėte alergiška anestetikams, tai būtų pasireiškę jau operacijos metu, anesteziologas tai būtų įvertinęs ir koregavęs būklę. Laukitės ir gimdykite, viskas bus gerai.