Vita Klaipeda 2012.08.02 parašė:
SVEIKUTESmes irgi su dukryte jau namie
2012 08 12 9.33val gime
55cm 3800 g
nu tokia nemaza mergina,didziausi sveikinimai
Musu dabar tik 54cm
2012 08 12 9.33val gime
55cm 3800 g
nu tokia nemaza mergina,didziausi sveikinimai
Musu dabar tik 54cm
aciupraejo... aplink gimdziusios klyke...as drebejau sukandus dantis... atlaikiau, daugiau gimdyt nebenoreciau...
as irgi
daugiau tokio dziaugsmo nenoriu
O kaip mergyte rami,ar maitini pati?
as gerai, penktadieni jau siulus isims, ko labai laukiu, nes pleistrai nusibodo, juodai reik nusimaudyt kaip zmogui.
mes galim teigti, kad ramus mazylis (bent kol kas). tik va maitint bedos, skauda, zaizdeles vis dedas, tai gydaus kaip begaliu, bet vistiek primaitinti tenka, nes nu negaliu istisom valandom maitinti kaip kitos pasakoja... vyras siandien nupirko tepala lanolino uz pidisa, nesioju krutu gaubtelius kad nesiliestu niekur, tikiuos kad maitinimas ir man greit bus kaip du pirstus apsysiot
egliosha klp parašė:
as gerai, penktadieni jau siulus isims, ko labai laukiu, nes pleistrai nusibodo, juodai reik nusimaudyt kaip zmogui.
mes galim teigti, kad ramus mazylis (bent kol kas). tik va maitint bedos, skauda, zaizdeles vis dedas, tai gydaus kaip begaliu, bet vistiek primaitinti tenka, nes nu negaliu istisom valandom maitinti kaip kitos pasakoja... vyras siandien nupirko tepala lanolino uz pidisa, nesioju krutu gaubtelius kad nesiliestu niekur, tikiuos kad maitinimas ir man greit bus kaip du pirstus apsysiot![]()
man irgi speniukus nugrauze, turiu gera avent tepaliuka ir dabar antspenius naudoju-super daiktas
2012 08 12 9.33val gime
55cm 3800 g
SVEIKINIMAI DIDZIAUSI!!!!!
ramiu dienu ir nakteliu
bet ir dideles gi jus
maniskei iki jusu dar toli
na nezinau, nenoriu labai prisigirt, bet man niekada neskaudejo maitinant
o kartais ji net valanda uzsimano ant papulio pakybot
jauciu kad ant galo jau nevalgo, tik taip zaidziasi, bet kai neskauda, tai ir negaila
tai as nezinau, ka reiskia, kai nugrauzia
bet cia gal del to, kad pradejo super mazyte, tai speniukai pamazu ir priprato
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai