braskyte22 parašė:
Pas mane pirmagyme bus![]()
Todel,galetu jau nebekankinti,ir gimti![]()
nieko ateis mazylis kada jam bus lemta, aisku mes visos norim kuo greiciau:)))Stiprybes tau:*
braskyte22 parašė:
Pas mane pirmagyme bus![]()
Todel,galetu jau nebekankinti,ir gimti![]()
nieko ateis mazylis kada jam bus lemta, aisku mes visos norim kuo greiciau:)))Stiprybes tau:*
shipra parašė:
man 30 savaiciu, priaugau beveik 9, tai tikrai nemanau kad tau bunant 29 savaitei 8 yra per daugdaktare sake ,idealus svoris, o paziurek pagal svorio matuokle, ka tau raso ? taip, cia pirmagime
![]()
aciukas uz padrsinima. Matai man lb reitai priaugo tie du kg, per trumpa laika, ta sako prisiziureki maista.
geris parašė:
Na taip, bet as kaip minejau, kad lapkricio pr kelemes i kita buta, tai man namuose, ner cia dabar tiek ka ruostis, bet kai persilelsim, bus ka veikti. Gerai, kad viras atostogu pasiimsnes as tai nenoriu persistengti su tais tvarkymais, nes visgi bus jau 8 men
Mes va praeita savaitgali persikelem i kita buta, tai as daugiausiai tik nurodymus davinejau, kur ka ir kaip daryti
o va db po truputi krapstausi, reik kiekvienam daigtui gera vieta rast, tai ne pirma diena tai gaunas. po mazu, neskubedama susitvarkysi ir tu
simute 28 parašė:
Dekui,jos mums visoms manau reikia
simute 28 parašė:
aciukas uz padrsinima. Matai man lb reitai priaugo tie du kg, per trumpa laika, ta sako prisiziureki maista.
Ne visiems vienodai svoris auga, manau svarbiausia , kaip pati jautiesi, ar vskas tvarkoj su sveikata. O gydyt. paklausyt reik, jei sako, kad truputi perdaug, reiskias reik truputi pristabdyti su valgymu
geris parašė:
O kodel ne 9?
Tai 9 jau viskas normalu, isnesiotas laiku gimes. Bet tie kur anksciau gimsta, jau senai girdejus toki pasakyma, bet nesuprantu kodel...
Silke parašė:
Mano pažįstama viena sakė, kad irgi nuolat niurzgėjo "greičiau gimtų, greičiau gimtų", o kai gimė sakė, kad tada suprato, koks gyvenimas sąlyginai buvo puikus, kol laukėsi, nes gimus vaikui prasidėjo tikras pragaras.
![]()
![]()
Na bet čia jai taip. Aš tikiuosi visa ko geriausio..
![]()
vat ko laukiu, tai dekreto... taip nusibodo. Sėdimas darbas, tai skauda viską vien nuo sėdėjimo.![]()
Daug kas laukia to dekreto,bet paskui atsiranda ir tokiu,kur vel dejones prasideda,kad nere ka veikti,nuobodu visa diena ir panasei
O kad tos kurios pagimdziusios jau,pasiilgsta nestumo,judesiuku pirmuju,pilvuko tai pilna tokiu
Taciau,as kolkas sito atrodo nepasiilgsiu
Sveikos mamytes! Man prasidejo 32sav.ir as jau +12kg.Siandien nusipirkau pizama i ligonine,pora liemeneliu maitinimui,po truputeli judu i pabaiga.Noriu likus menesiukui tureti krepsi paruosta su visais daiktais.Mano nestumas pirmas,tai stengiuosi apgalvoti viska i prieki,nesinori begioti po parduotuves paskutine minute
simute 28 parašė:
pas mane aplamai nesimate nieko iki 26 savaiciu,matesi tiems , kas zinojo
bet va prasau, siandienai jau 30 savaiciu ir neblogas kalniukas atsikises
tai daug kas nustebes, kaip as ji slepiau
bet jis pats slepesi
14 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai