Bageeriki parašė:
Mes gyvename seskineje![]()
kaip butu smagu susitikti, as is fabijoniskiu netoli geltono "Traukinuko". Daznai einam i aleja pasivaiksciot.
Bageeriki parašė:
Mes gyvename seskineje![]()
kaip butu smagu susitikti, as is fabijoniskiu netoli geltono "Traukinuko". Daznai einam i aleja pasivaiksciot.
Justina-88 parašė:
Sveikos mamytes taip senai jau cia lankiausi. turiu jums klausimeli mano mazyliuj vis akyte patraiskanoja buvo praeje ir vel pradejo tai ramunelem valau pienuku sav…
Mano mazytei ir taspat buvom pas akiu gyditoja apzejo paime tepineli tai rado uzdegima db antibijotikus ladinu seip padeda pratimai tes nosite payrinti padpaidus akites kamputi kaiminei padejo db as ir taip darau manau pades
Justina-88 parašė:
Sveikos mamytes taip senai jau cia lankiausi. turiu jums klausimeli mano mazyliuj vis akyte patraiskanoja buvo praeje ir vel pradejo tai ramunelem valau pienuku sav…
Mums traiskanojo, bet kazkur 4savaite. Su virintu vandenuku valiau ir praejo.
gerda24 parašė:
sveikos mamytes norejau paklaust gal kuri turit nesiokle? kokios firmos? nes mes zadam pirkt ir neisivaizduojam kokia yra geresne?![]()
Turiu babybjorn original. Labai geras daiktas! Naudoju dazniau nei vezima
gintariaa parašė:
Mums traiskanojo, bet kazkur 4savaite. Su virintu vandenuku valiau ir praejo.
o galvyte nesimakaluoja? :DD nes anksciau as bvau lb pries jas bet dbr zadam lyk i palanga vaziuot tai manau gal visai praverstu
gerda24 parašė:
o galvyte nesimakaluoja? :DD nes anksciau as bvau lb pries jas bet dbr zadam lyk i palanga vaziuot tai manau gal visai praverstu![]()
Ten yra toks paaukstinimas kuris sulaiko galvyte nuo atsilosimo atgal. Truputi nosi pabaksnoja i krutine, bet as su viena ranka galvyte prilaikau ir viskas
Aisku, vienoms mamoms patinka, kitos nusiperka ir net nepaliecia, bet man tai super daiktas!
gerda24 parašė:
o galvyte nesimakaluoja? :DD nes anksciau as bvau lb pries jas bet dbr zadam lyk i palanga vaziuot tai manau gal visai praverstu![]()
as irgi turiu nesiokle, bet nebandziau jos dar, bet ateityje manau tikrai pravers
MONCELIZA parašė:
sveikos, ar jusu mazyliai jau galvyte nulaiko?
grazuole
mes tai nulaikom
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai