lauravala parašė:
visko gali but,bet kadangi neuztaikeMan tai cia mistika ir prietarai,netikiu nei per kur,kad gydytoja patvirtino,jog rega pablogejo del to ,kad blogai perdure a…
tuomet ir akupunktūra turėtų būti paskelbta nesamone
lauravala parašė:
visko gali but,bet kadangi neuztaikeMan tai cia mistika ir prietarai,netikiu nei per kur,kad gydytoja patvirtino,jog rega pablogejo del to ,kad blogai perdure a…
tuomet ir akupunktūra turėtų būti paskelbta nesamone
Sveikute, cia kiekvienos mamos asmenynis reikalas verti auskariukus ar ne. man kad ir kaip grazu butu bet vis dvejojiu, gal kai paaugs. matyt ausys skirtingos as pamenu mokykloje klasioke jei nakti issiveria auskarus tai ryte jau vos auskara ikisdavo nes uzgydavo. o as auskaru metais galiu nenesioti ir poto be problemu isiverti ir nesioti
Melsve parašė:
tuomet ir akupunktūra turėtų būti paskelbta nesamone![]()
Jei butu taip rimta,tai tikrai kiekvienai ale kosmetologei be medicininio issilavinimo neleistu durt,nes tada uz sveikatos suzalojima galetu bausti,o dabar ant kiekvieno kampo ausis duria!Kiek zinau veido valymu,be med. issilavinimo negali atlikt.
lauravala parašė:
Jei butu taip rimta,tai tikrai kiekvienai ale kosmetologei be medicininio issilavinimo neleistu durt,nes tada uz sveikatos suzalojima galetu bausti,o dabar ant kiek…
veido valymus tikrai daro be med.issilavinimo, kosmetologei uztenka baigti kursus, ne viena tokia zinau
o ausis leidzia durti bet kam, nes suzaloti, pakenkti ar dar kazka negero padaryti su ausies speneliu praktiskai neimanoma...
blogiausia ka gali padaryti tai inesti infekcija.
lambada parašė:
veido valymus tikrai daro be med.issilavinimo, kosmetologei uztenka baigti kursus, ne viena tokia zinau![]()
del valymu,nenoru gincytis,bet buvo priimtas istatymas,kad be bendrojo med. issilavinimo negali atlikt,bent buvo toks laikas,gal dabar vel galima nzn
sveikutes
va sendien pagalvojau,kad idomu butu suzinoti is kokiu internetiniu parduotuviu ka perkate?
(lietuvisku,uzsienietisku ir tt...)
as kadangi ne LT esu tai dazniausiai perku is aliexpres,nes siuncia visur ir nemokamai,savo vaikams labai daug ka perku
o jus?gal ka rekomenduotumet,patartumet,papeiktumet ...
irmuleee parašė:
sveikutesva sendien pagalvojau,kad idomu butu suzinoti is kokiu internetiniu parduotuviu ka perkate?
(lietuvisku,uzsienietisku ir tt...)
as visai neseniai radau toki ioffer.com pora kartu pirkau jau dar neteko nusivelti, bet pries pirkdama visada paskaitau atsiliepimus
Karinute parašė:
as visai neseniai radau toki ioffer.com pora kartu pirkau jau dar neteko nusivelti, bet pries pirkdama visada paskaitau atsiliepimus![]()
geras,va grynai visos tos pacios prekes kaip ir aliexpress
tik va man meta kainas kronom...tai isvertus litais gana brangu
ar cia tik man taip meta..
irmuleee parašė:
geras,va grynai visos tos pacios prekes kaip ir aliexpresstik va man meta kainas kronom...tai isvertus litais gana brangu
ar cia tik man taip meta..
man meta doleriais
jo, as irgi tom paciom tik naudojuos iofferiu ir aliexpressu
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai