ziziux parašė:
Tai as irgi buciau nezinojus...bet vakar kazkodel ikisau pirsta paziuretsiaip nekisu , bet vakar kazkaip jaute sirdis
![]()
Va kokia slapuke:)mes virsuj jau laukiam tik neaisku kada islys
o seip rami mergaite buvo?
ziziux parašė:
Tai as irgi buciau nezinojus...bet vakar kazkodel ikisau pirsta paziuretsiaip nekisu , bet vakar kazkaip jaute sirdis
![]()
Va kokia slapuke:)mes virsuj jau laukiam tik neaisku kada islys
o seip rami mergaite buvo?
Vaidiaska parašė:
Va kokia slapuke:)mes virsuj jau laukiam tik neaisku kada islyso seip rami mergaite buvo?
kelias naktis tai buvo nerami... bet ji vis tai rami tai ne...nes mums jau buvo atrodo pabale , patine nuo 3 men... daktaras irgi sako va va jau turetu tuoj lyst... tai ir va jau 6 men sulaukem
ziziux parašė:
kelias naktis tai buvo nerami... bet ji vis tai rami tai ne...nes mums jau buvo atrodo pabale , patine nuo 3 men... daktaras irgi sako va va jau turetu tuoj lyst...…
Va kokia gera mergina:)3 men kankino mergyte dantukai
lauravala parašė:
ne visi 9 men dar vaiksciot moka,o supratimas tikrai veliau ateina![]()
Nu nevisiems vienodai, negali taip teigti, kad veliau. Anksciau augino su palom ir nebuvo to sausumo pojucio, kaip dabar su sauskelnem, todel vaikai eidavo ant puoduko zymiai anksciau, vos ismoke ropot. O dabar su saskelnem nejaucia to diskomforto ir todel leciau vystosi supratimas apie puoduka.
Just Tina parašė:
sveikos mamytesmes atvykome pas senelius, vis tie bulviakasiai nesibaigia
![]()
puodeli zadu pirkti kai prades pats vaikscioti![]()
…
Mes ir buvom mano tėvams padėti bulves nukasti. Na aš tik su dukra pietų stalą galėjau tik padengti. Tokios ir pagalbininkės
Gerai, kad vyras padėjo.
Irma Š parašė:
Nesuprantu, kaip kitos mamytės gali ir ūkį prižiūrėti ir daržoves. Nu aš rodos netinginiauju, bet buto normaliai neina susitvarkyti per diena.Gal ką ne tai…
jai ne vyras ,tai ir as nieko nesasidaryciau nes mano mazasis nuo ranku nenulipa
o bulvekasis kai buna, tai mamai savo palieku ir einu
tad ne tau vienai taip
Just Tina parašė:
jai ne vyras ,tai ir as nieko nesasidaryciau nes mano mazasis nuo ranku nenulipao bulvekasis kai buna, tai mamai savo palieku ir einu
![]()
Paguoda nors ne viena
Stiprybėms mums
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai