MergyteaN parašė:
Noriu ir as parodyti savo pilveli![]()
oho, koks dailus didelis pilvelis
MergyteaN parašė:
Noriu ir as parodyti savo pilveli![]()
oho, koks dailus didelis pilvelis
Dovile__ parašė:
oho, koks dailus didelis pilvelis![]()
Man jis atrodo kiek mazokas...Bet vyras sako, kad pilvelis auga, nors pati to nepastebiu, gal del to, kad matau save visada. Bet jauciu skirtuma, darosi sunkiau susilenkt ir pan
MergyteaN parašė:
Man jis atrodo kiek mazokas...Bet vyras sako, kad pilvelis auga, nors pati to nepastebiu, gal del to, kad matau save visada. Bet jauciu skirtuma, darosi sunkiau susilenkt ir pan![]()
Labai grazus pilvelis
Susilenkt ir man jau sunku, turejau beda karpantis koju nagus,nebepasiekiau mazojo pirstelio,tai jau teko vyro pagalbos prasyti
MergyteaN parašė:
Man jis atrodo kiek mazokas...Bet vyras sako, kad pilvelis auga, nors pati to nepastebiu, gal del to, kad matau save visada. Bet jauciu skirtuma, darosi sunkiau susilenkt ir pan![]()
Oj matosi tikrai. Ar daraisi nuotraukas vis karts nuo karto su nuogu pilviuku? Aš jaučiau, kad pilvas didėja. Bet kai pažiūrėjau nuotraukas į prieš kelis mėnesius darytas, tai net žandikaulis atvėpo
negalvojau, kad taaaaip stipriai pasikeitė. Atrodo tokia kūda nė nebuvau
Smagu palyginti labai iš šalies.
miceAmiceB parašė:
Oj matosi tikrai. Ar daraisi nuotraukas vis karts nuo karto su nuogu pilviuku? Aš jaučiau, kad pilvas didėja. Bet kai pažiūrėjau nuotraukas į prieš kelis mėnesius darytas, tai net žandikaulis atvėponegalvojau, kad taaaaip stipriai pasikeitė. Atrodo tokia kūda nė nebuvau
Smagu palyginti labai iš šalies.
taip esu pasidariusi nuotrauka ir pries kelias savaites, reikes palyginti
Kazkaip vis nervinuos, kad man jis neauga, ir bamba dar neiskilusi kaip jau turetu buti, gal del to, kad pas mane ji labai gili ir iskils veliau.
slapukeee parašė:
Labai grazus pilvelisSusilenkt ir man jau sunku, turejau beda karpantis koju nagus,nebepasiekiau mazojo pirstelio,tai jau teko vyro pagalbos prasyti
![]()
Man taip pat
MergyteaN parašė:
taip esu pasidariusi nuotrauka ir pries kelias savaites, reikes palygintiKazkaip vis nervinuos, kad man jis neauga, ir bamba dar neiskilusi kaip jau turetu buti, gal del to, kad pas mane ji labai gili ir iskils veliau.
Nebūtinai turi būti atsikišusi. Kitoms visai neatsikiša. Čia jau kaip kam, visoms labai skirtingai. Taigi nesinervuok
Kol kas pilvelis nesparčiai auga, bet paskui kai šoktels!!! Ne dienom, o valandom pradės augti
MergyteaN parašė:
taip esu pasidariusi nuotrauka ir pries kelias savaites, reikes palygintiKazkaip vis nervinuos, kad man jis neauga, ir bamba dar neiskilusi kaip jau turetu buti, gal del to, kad pas mane ji labai gili ir iskils veliau.
o ne per anksti bambai kilti? nors man ji atrodo jau tuoj isoks,nes jau praktiskai pusiau iskilus
miceAmiceB parašė:
Nebūtinai turi būti atsikišusi. Kitoms visai neatsikiša. Čia jau kaip kam, visoms labai skirtingai. Taigi nesinervuokKol kas pilvelis nesparčiai auga, bet paskui kai šoktels!!! Ne dienom, o valandom pradės augti
![]()
Tikiuosi taip ir bus
O as kaip pergyvenau del to..pagaliau nusiraminau..aciu
MergyteaN parašė:
Tikiuosi taip ir busO as kaip pergyvenau del to..pagaliau nusiraminau..aciu
![]()
O jauti judesiukus?
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai