TankiaiTaskuota parašė:
Mes Vilniaus sav. tvarkėme tai po 3 sav. gavom pinigusNors patys sakė, kad per mėnesi perves...
pagerinta savivaldybe, pazeidineja istatymus ir dar garsiai ta sako.
TankiaiTaskuota parašė:
Mes Vilniaus sav. tvarkėme tai po 3 sav. gavom pinigusNors patys sakė, kad per mėnesi perves...
pagerinta savivaldybe, pazeidineja istatymus ir dar garsiai ta sako.
Aš per mažiau nei 2sav. Vilniuje gavau, tik priklausau Panerių sen.
Blem o aš labai bijau valgyt viską, tik va kyvi viena sulapojau, bana nebent vieną per dieną, neatsisakiau tik sūrelių ir jogurto, negaliu be jų, tik pieno negeriu, nebent sriuba ar manų košė.
Valgiau salotų su pomidoru ir icbergo salota, ir nežinau ar čia nieko bloga..juk ne kopūstas..
Mildošius parašė:
Aš per mažiau nei 2sav. Vilniuje gavau, tik priklausau Panerių sen.
Blem o aš labai bijau valgyt viską, tik va kyvi viena sulapojau, bana nebent vieną per dieną, neatsisakiau tik sūrelių ir jogurto, negaliu be jų, tik pieno negeriu, nebent sriuba ar manų košė.
Valgiau salotų su pomidoru ir icbergo salota, ir nežinau ar čia nieko bloga..juk ne kopūstas..
kasdien ivesk po nauja produkta ir ziurek ar kas daros, bet ribot mityba neabai yra prasmes, nes ji labai retai ka itakoja.
Mildošius parašė:
O tu pasakyk gydytojai mano tai, ypač kai mažoji su pilvuku kankinas, tik va aš taip pat manau, kad ne nuo mano maisto jai taip daros..
as tai daktare keisciau jei tokias nesamones pezetu. kada vaikai daugiausia kankinasi? ogi vakare ir nakti, o tai negi tada tu valgai?
Mildošius parašė:
taigi..nesuprantu..o pakeist negaliu kol gyvenu kur gyvenu.. kai paaugs mergyte tuomet keliausiu atgal į miestą, o kol pas tėvus..priklauso tik ta gydytoja..
tai maziau jos pezalu klausyk
Julisijak parašė:
o pas mane vat kunas visas..nebezinau ko griebtis nes jau men tokia ir kuo toliau tuo blogiau..vitaminus bendrus naudoju kazkokius..o vat del oro tai pas mus apie 40 dregmes
..bet juk kiekviens ziema taip yra..ir taip ziauriai nebuvo...
Gal pabandyk odos šveitimą padaryti, nes jei pleiskanoja, tai negyvos ląstelės ant odos. Tepk netepęs - nepadės. Man geriausiai su kavos tirščiais nusišveičia. Tik labai dažnai nereiktų. Gerai drėkina kokosų aliejus. Po maudynių ant drėgno kūno išsitepi ir palauki, kol susigers.
orbita parašė:
Gal pabandyk odos šveitimą padaryti, nes jei pleiskanoja, tai negyvos ląstelės ant odos. Tepk netepęs - nepadės. Man geriausiai su kavos tirščiais nusišveičia. Tik labai dažnai nereiktų. Gerai drėkina kokosų aliejus. Po maudynių ant drėgno kūno išsitepi ir palauki, kol susigers.
sakai ant dregno kuno... bandysiu o sveis tai sveiciu su svietikliu.. reieks paprasyti kad vyras kava pagertu padarysiu su kava
nes pati negeriu kol kas ;)
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai