Mildda parašė:
kiek domejausi tikrai nera buve, nebent kokioj 10 kartoj pries mus![]()
as pati gaunuosi 5kartos ir susilaukiau dvyniu poryres,pries 5kartas buvo irgi poryte
Mildda parašė:
as pati gaunuosi 5kartos ir susilaukiau dvyniu poryres,pries 5kartas buvo irgi poryte
Mildda parašė:
o mano giminej niekam niekad nera buve dvynuku, o stai stebuklaslaukiuosi neidentisku dvynuku, taip kad ne visada genai lemia
Lygiai toks pat ir mano variantas
neidentiski dvynukai o gimtinėje nėra buve
būsim pradininkai
ruta0611 parašė:
Lygiai toks pat ir mano variantasneidentiski dvynukai o gimtinėje nėra buve
būsim pradininkai
![]()
o pas tave atskirose placentose?
Mildda parašė:
o pas tave atskirose placentose?
Aha
ir ko gero porele
ruta0611 parašė:
Ahair ko gero porele
![]()
o, kaip faina, radau to paties likimo, tik pas mus panasu kad bus dvi mergaites, nors gali ir poryte buti
vis tiksliai nemato. o kur planuoji gimdyti?
Mildda parašė:
o, kaip faina, radau to paties likimo, tik pas mus panasu kad bus dvi mergaites, nors gali ir poryte butivis tiksliai nemato. o kur planuoji gimdyti?
Mum davė 95 proc bet dar perklausiu kai bus skanas mėnesio gale
aš planuoju Kauno klinikose, va grįžtam per Jonines ir važiuosiu ten
o kur tu?
Dovile__ parašė:
jus lb panasus i mus![]()
Aš ir taip pagalvojau,kad jau labai panašiai
inesapovilas parašė:
Bet kaip keista kad wyras nk nelemejuk waikas gimsta ir i teti panasus
![]()
Nieko keisto, moters organizmas augina kiaušinėlius, kurie būna apvaisinami ir nuo vyro genų nepriklauso, kiek tų kiaušinėlių išaugs lemiamą ciklą. Tad vyras niekaip to įtakoti negali...
Mildda parašė:
Matai, gal močiutė persileido ir niekas apie tai nežino?
PVZ. mano bendradarbė buvo pirmoji, susilaukė neidetiškų dvynukų, po jos susilaukė ir jos pusbrolis ir pusseserė nors iki tol jokių dvynukų niekas neturėjo o visi sukrito į vieną kartą. Paskui išsiaiškino, kad močiutė turėjo turėti dvynukus, bet abu kartus prarado vieną kartą 4mėn kitą 5kių men. bet niekas apie tokius dalykus juk nekalba o seniau nelabai sureikšmindavo. Todėl niekas ir nežinojo apie tokias nelaimes, juk į ligonines niekas neguldydavo ir nėštumų nesaugodavo prieš 60 metų.
Gemelli parašė:
Matai, gal močiutė persileido ir niekas apie tai nežino?
uoj kokia idomi jusu gimines istorija. pas mus irgi giminej vaikuciu pastaruoju metu pasipyle, bet tik mums taip pasiseke
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai