liutuke12 parašė:
tik nuo kitos savaites ir kol kas lyg po 2 kartus. As dar telefonu tik snekejau, nueisiu gyvai ir aptarsime. matyt dazniau nei 2 k/sav neisiu..
skaiciau kad i baseina po 3 moteris tik eina ar ne?
liutuke12 parašė:
tik nuo kitos savaites ir kol kas lyg po 2 kartus. As dar telefonu tik snekejau, nueisiu gyvai ir aptarsime. matyt dazniau nei 2 k/sav neisiu..
skaiciau kad i baseina po 3 moteris tik eina ar ne?
erricaya parašė:
a irgi taip jauciausi, kaip ligonis, bet aciu dievui praejo , as guledavau, gerdavau pipirmeciu arbata, renie tabletes ciulpdavau, taip ir praleisdavau dienas
o viskas praejo kada mazdaug ?? nes man mano gine sake, kad gali but iki 16 sav taip.
Sveikutes busimos mamytes
prie Jusu ir as prisijungiu ;) .Istiesu yra labai smagu kad yra toks tinklapis ir galima padiskutuosi su esamomis ir busimomis mamytemis apie ivairius iskylancius klausimus.
As noriu kaip ir santukas paklausti kaip Jusu savijautos? Nes mano ir tikrai nekokia esu tokia isvargusi pastoviai negera norisi vemti bet nevemiu, nemoku net nupasakot toks sleikstulys yra. Tikrai kaip santukas sako jauciuosi ir as kaip ligone, nesmagus jausmas...
santukas parašė:
o viskas praejo kada mazdaug ?? nes man mano gine sake, kad gali but iki 16 sav taip.
man su pirmaja buvo iki 16 savaiciu, vemimas kasdien, po to viena diena staigus prasviesejimas ir viskas kaip naujas zmogus, pykinimu net neprisiminiau, o su antraja pykino tik 2 sav, dabar vel kosmaras visiskas, arba sedziu arba guliu, nes nu taip negera
santukas parašė:
na visoms skirtingai, bet dazniausiai praeina 14-15 sav, as pradejau geriau jaustis kaip suejo 13 savaiciu, budavo dienu kad is lovos nesikeldavau, dabar man 14 sav ir 4 dienos, jauciuosi puikiai
Meske1 parašė:
Sveikutes busimos mamytesprie Jusu ir as prisijungiu ;) .Istiesu yra labai smagu kad yra toks tinklapis ir galima padiskutuosi su esamomis ir busimomis mamytemis apie ivairius iskylancius klausimus.
As noriu kaip ir santukas paklausti kaip Jusu savijautos? Nes mano ir tikrai nekokia esu tokia isvargusi pastoviai negera norisi vemti bet nevemiu, nemoku net nupasakot toks sleikstulys yra. Tikrai kaip santukas sako jauciuosi ir as kaip ligone, nesmagus jausmas...
sveika, o kaip su maistu ?? gali kanors valgyt ?? nes pvz aš ka ankščiau megau nelb galiu valgyt nes viskas kyla i virsu , galiu tik viska kas saldu ir jai daug pvz saldaus kremo yra :)))
erricaya parašė:
na visoms skirtingai, bet dazniausiai praeina 14-15 sav, as pradejau geriau jaustis kaip suejo 13 savaiciu, budavo dienu kad is lovos nesikeldavau, dabar man 14 sav ir 4 dienos, jauciuosi puikiai![]()
sveikinu tikrai nuosirdziai su gera sveikata
na o aš dar pakentesiu, ištvėriau tiek , tai dar pora sav nieko
santukas parašė:
sveika, o kaip su maistu ?? gali kanors valgyt ?? nes pvz aš ka ankščiau megau nelb galiu valgyt nes viskas kyla i virsu , galiu tik viska kas saldu ir jai daug pvz saldaus kremo yra :)))
Su maistu yra man taip,kad atrodo as nieko nenoriu valgyt, bet save verciu valgyt po truputi ir daznai. Kai pradedu valgyt atrodo viskas normaliai :)...Bet man toks kosmaras atrodo, nebesusilaikiau viena vakara ir pravirkau su mintimis kada pageres...
Saulutės. parašė:
man su pirmaja buvo iki 16 savaiciu, vemimas kasdien, po to viena diena staigus prasviesejimas ir viskas kaip naujas zmogus, pykinimu net neprisiminiau, o su antraja pykino tik 2 sav, dabar vel kosmaras visiskas, arba sedziu arba guliu, nes nu taip negera
o jai reikia kazda padaryti puse dienos tam reikia prisiruost .. :/
erricaya parašė:
a irgi taip jauciausi, kaip ligonis, bet aciu dievui praejo , as guledavau, gerdavau pipirmeciu arbata, renie tabletes ciulpdavau, taip ir praleisdavau dienas
Sveika,
O kur ta pipirmeciu arbata galima rast? Vaistineje?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai