Kristina.Sambuka parašė:
nu ne, tai gal cia ji taip rupinas tavim![]()
na, zinai .. toks rupestis.. ji taip stebisi - tai tu taip gerai jauties? ar tikrai gerai? su tokia potekste.. na , nenoriu patiket, kad taip stogas nuvaziaves ir man vaidenasi :))
Kristina.Sambuka parašė:
nu ne, tai gal cia ji taip rupinas tavim![]()
na, zinai .. toks rupestis.. ji taip stebisi - tai tu taip gerai jauties? ar tikrai gerai? su tokia potekste.. na , nenoriu patiket, kad taip stogas nuvaziaves ir man vaidenasi :))
skirmiki parašė:
Turbut ir turi buti labiau apacioje, nes kiek suprantu, tai gimdos dugnas buna ties bamba, tik apie 20 savaite, tik veliau kyla auksciau :), mano irgi buna zemai, kartais vos zemiau nei bamba, desinej pusej![]()
pas manes kairej nuo bambos ir zemiau.ir sirdute ten ''rado'' paklausyti. ten kur jauciau kazka -ten ir rado iskart sirdute
Gabrieliukea parašė:
Dar vieno dalyko nesuprantu aš pvz.: pas rusus Aleksandra(s) Ir abu sašom vadina... suprask kaip nori,nesupykit jei čia kuri Aleksandra,bet man dar tai yra keista.Manau turėtų kuo nors išsiskirti![]()
taip kai kuriuose rusiskuose varduose priimta-toks sutrumpinimas. aleksandr-sasha, vladimir-vova, o jevgenyj-zhenia.
erricaya parašė:
o man sake kad jis zemyn galva, sako jo uzpakaliukas tau is desines ties bamba, tai taip idomiai isitaises![]()
mano ir pirmoji is kaires buvo. ta jausma dar gerai atsimenu
zibuokle02 parašė:
taip kai kuriuose rusiskuose varduose priimta-toks sutrumpinimas. aleksandr-sasha, vladimir-vova, o jevgenyj-zhenia.
Tai šita aš suprantu
Bet man pats faktas keistas,kaip kad moteris-saša ir vyras taip pat saša... Na pas kiekvienus skirtingai
liutuke12 parašė:
zinot, mamos.. ne i tema..noriu pasiskustipas mane darbe tokia keista kolege yra .... kazkaip ir sutardavome neblogai ir siaip linksma, nuosirdi moteris atrode.. bet dabar kazkokia keista.. viena diena mane taip prispaude su savo klausimais del mano laukimosi.. nes dar niekas darbe nezinojo, kad neturejau kaip issisukti, tai pasakiau, kad laukiausi.. tai nuo to laiko prasidejo tokios keistos uzuominos ir snekos.. pvz. - ar tu tikrai gerai jauties, ar tau nera gresencio persileidimo.. ar tu dar nori kazkur eiti , ar turi sveikatos (nes organizavau rengini visiems kolegoms).. arba kaip buvau apsirgus ir persalus (nejau kelias dienas i darba) - tai va, tau dabar taip ir bus, sirgsi ir sirgsi.. arba, taip... tuoj netilpsi i kede (gal jei pikta, nes ji apvalute o as ne).. nezinau.. bet man nemalonu, ir stengiuos maziau bendrauti.. kazkokia keistuole.. atrodo vis kazak pasakyt, kad tik igelt.. Kazkokios durnos snekos, durni klausimai.. ar teke susidurti su panasiais reiskiniais ?
![]()
zinosi kas ten pas ja galvoje sukasi. visokiu zmoniu yra. as tokia grupioke turejau..
vaidindavo saldzia -nors prie siknos klijuok, bet jau tokia ''gyvate'' va va.. visokios uzuominos ne i tema. tik nueidavai i paskaitas su ''tobulu'' makiazu ir nepriekaistingai sutvarkytais plaukais i paskaitas-jau lauk komentaro ''kaip prastai ir tokia tu pavargusi siandien atrodai'' pratyledavo. duok durniui kelia.
mano svaine pernai laukes-spali gimde- ji danijoj gyvena, viesbutyj registraturoj dirba. tai irgi visos lauke kol ji ''nusipenes'' ir uzuominas laide. o ji taip ir isliko tik su nedideliu pilvuku. tai jau visai gale jos paklause viena tokia pavyduole -''tai kada sustoresi?'' o ji atreze -'' viska reikia daryti su stiliumi''
saunuole. gerai i vieta pastate
zibuokle02 parašė:
zinosi kas ten pas ja galvoje sukasi. visokiu zmoniu yra. as tokia grupioke turejau..vaidindavo saldzia -nors prie siknos klijuok, bet jau tokia ''gyvate'' va va.. visokios uzuominos ne i tema. tik nueidavai i paskaitas su ''tobulu'' makiazu ir nepriekaistingai sutvarkytais plaukais i paskaitas-jau lauk komentaro ''kaip prastai ir tokia tu pavargusi siandien atrodai'' pratyledavo. duok durniui kelia.
mano svaine pernai laukes-spali gimde- ji danijoj gyvena, viesbutyj registraturoj dirba. tai irgi visos lauke kol ji ''nusipenes'' ir uzuominas laide. o ji taip ir isliko tik su nedideliu pilvuku. tai jau visai gale jos paklause viena tokia pavyduole -''tai kada sustoresi?'' o ji atreze -'' viska reikia daryti su stiliumi''saunuole. gerai i vieta pastate
tai va, ir as del to sustorejimo jos paklausiau - o kodel as tureciau i ta kede netipti? ir kodel as tureciau jau taip blogai jaustis?
25 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai