zibuokle02 parašė:
sveika sugrizusi ;)![]()
zibuokle02 parašė:
sveika sugrizusi ;)![]()
sveikos
stai ir as pagaliau atsidariau si puslapi, taip kazkaip aptingau but prie kompo... energingesne pasidariau tai i lauka "darbuotis" iseinu
gal dvi dienas jauciu pilvelyje kazkoki jausma, bet siandien ypatingai daznai, galvoju kad tai mano mazasis zmogeliukas
bet jausma panasu i judesiukus jauciu pilvo apacioje, norejau paklausti o kaip jus?
zinot, mamos.. ne i tema..noriu pasiskusti
pas mane darbe tokia keista kolege yra .... kazkaip ir sutardavome neblogai ir siaip linksma, nuosirdi moteris atrode.. bet dabar kazkokia keista.. viena diena mane taip prispaude su savo klausimais del mano laukimosi.. nes dar niekas darbe nezinojo, kad neturejau kaip issisukti, tai pasakiau, kad laukiausi.. tai nuo to laiko prasidejo tokios keistos uzuominos ir snekos.. pvz. - ar tu tikrai gerai jauties, ar tau nera gresencio persileidimo.. ar tu dar nori kazkur eiti , ar turi sveikatos (nes organizavau rengini visiems kolegoms).. arba kaip buvau apsirgus ir persalus (nejau kelias dienas i darba) - tai va, tau dabar taip ir bus, sirgsi ir sirgsi.. arba, taip... tuoj netilpsi i kede (gal jei pikta, nes ji apvalute o as ne).. nezinau.. bet man nemalonu, ir stengiuos maziau bendrauti.. kazkokia keistuole.. atrodo vis kazak pasakyt, kad tik igelt.. Kazkokios durnos snekos, durni klausimai.. ar teke susidurti su panasiais reiskiniais ?
erricaya parašė:
sveikosstai ir as pagaliau atsidariau si puslapi, taip kazkaip aptingau but prie kompo... energingesne pasidariau tai i lauka "darbuotis" iseinu
gal dvi dienas jauciu pilvelyje kazkoki jausma, bet siandien ypatingai daznai, galvoju kad tai mano mazasis zmogeliukas
bet jausma panasu i judesiukus jauciu pilvo apacioje, norejau paklausti o kaip jus?
nieko nejauciu, nors per echo maciau kaip su kojytem i sienele atsispyre ir atsoko, bet nieko nepajauciau, o taaaip laukiu
...juda, plaukioja, sake grazi
nosyte, mano matyt, riesta
Gabrieliukea parašė:
Įdomūs šiais laikais žmonės.. Gal jie ale gražiai skambėjo.... Tame ir yra problema,kad neisigilina į vardo reikšmingumą![]()
bet cia net gilintis nera ko, ir taip aisku ka tai reiskia... butu juokinga , jei nebutu graudu
erricaya parašė:
sveikosstai ir as pagaliau atsidariau si puslapi, taip kazkaip aptingau but prie kompo... energingesne pasidariau tai i lauka "darbuotis" iseinu
Turbut ir turi buti labiau apacioje, nes kiek suprantu, tai gimdos dugnas buna ties bamba, tik apie 20 savaite, tik veliau kyla auksciau :), mano irgi buna zemai, kartais vos zemiau nei bamba, desinej pusej
skirmiki parašė:
Turbut ir turi buti labiau apacioje, nes kiek suprantu, tai gimdos dugnas buna ties bamba, tik apie 20 savaite, tik veliau kyla auksciau :), mano irgi buna zemai, kartais vos zemiau nei bamba, desinej pusej![]()
man kairej
liutuke12 parašė:
bet cia net gilintis nera ko, ir taip aisku ka tai reiskia... butu juokinga , jei nebutu graudu![]()
Jūsų tiesa,bet žinot viskokių žmonių būna iš girios glūdumos ir t.t.
Nesuprasi šiuolaikinių žmonių
liutuke12 parašė:
zinot, mamos.. ne i tema..noriu pasiskustipas mane darbe tokia keista kolege yra .... kazkaip ir sutardavome neblogai ir siaip linksma, nuosirdi moteris atrode.. bet dabar kazkokia keista.. viena diena mane taip prispaude su savo klausimais del mano laukimosi.. nes dar niekas darbe nezinojo, kad neturejau kaip issisukti, tai pasakiau, kad laukiausi.. tai nuo to laiko prasidejo tokios keistos uzuominos ir snekos.. pvz. - ar tu tikrai gerai jauties, ar tau nera gresencio persileidimo.. ar tu dar nori kazkur eiti , ar turi sveikatos (nes organizavau rengini visiems kolegoms).. arba kaip buvau apsirgus ir persalus (nejau kelias dienas i darba) - tai va, tau dabar taip ir bus, sirgsi ir sirgsi.. arba, taip... tuoj netilpsi i kede (gal jei pikta, nes ji apvalute o as ne).. nezinau.. bet man nemalonu, ir stengiuos maziau bendrauti.. kazkokia keistuole.. atrodo vis kazak pasakyt, kad tik igelt.. Kazkokios durnos snekos, durni klausimai.. ar teke susidurti su panasiais reiskiniais ?
![]()
nu ne, tai gal cia ji taip rupinas tavim
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai