ange parašė:
As gavau hcg. Nestumas tarp 2-4 savaičių
Gražaus laukimo
!!!
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįange parašė:
As gavau hcg. Nestumas tarp 2-4 savaičių
Gražaus laukimo
!!!
VIn0na7 parašė:
Deja pasidarius uostelinius jie neigiami,o sitie alia geresni visi trys vaiduokliukus rode,klaidina
Jūsų atveju HCG daryčiau , arba tiesiog bėga žirniukas arba nevisi testai rodo.
yyzzyy parašė:
Man vakar mm pramušė. Dviem dienom anksčiau nei turėjo 😁 vadinas anksčiau bus galima bandyt vėl 🤭
O man mm pagal programėlę turėtų rugpjūčio antrąją savaitę prasidėti tik, šiandien rytą nuejus į tualetą ant kelnaičių buvo lašiukas šviesiai rožinės spalvos išskyrų. Tai neaišku, gal irgi prasimuš anksčiau laiko 😀
Rožyte24 parašė:
Merginos ,gal kuriai po histeroskopijos sakė isvesejusi gimda , ir kiek suprantu bus skiriamas gydymas progesteronu ar pan. Ar ilgai truko ? Pasiskaiciau chatgpt ta…
Sveiki, man po histeroskopijos nustate isvesejusia gleivine, paskyre duphaston vartoti 3 menesius. Paskutini menesi vartojant, menesiniu nebesulaukiau. Pries tai 2 metus nepastojau, 2 ivf nesekmingi, dar endometrioze 4 st. Ir amzius vyresnis pas mane😁🤦♀️ zodziu mano atveju labai padejo skirtas gydymas progestinu
Žibuoklle parašė:
O man mm pagal programėlę turėtų rugpjūčio antrąją savaitę prasidėti tik, šiandien rytą nuejus į tualetą ant kelnaičių buvo lašiukas šviesiai rožinės spalvos išskyr…
implantacinis?
Žibuoklle parašė:
O man mm pagal programėlę turėtų rugpjūčio antrąją savaitę prasidėti tik, šiandien rytą nuejus į tualetą ant kelnaičių buvo lašiukas šviesiai rožinės spalvos išskyr…
Man irgi atrodo, kad implantacinis gal?
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai