Meshka parašė:
Cia kol dirbo Memorial tokia praktika taike, ar kai savo klinika atidare?
Sava klinika jau
Meshka parašė:
Cia kol dirbo Memorial tokia praktika taike, ar kai savo klinika atidare?
Sava klinika jau
Meshka parašė:
Ne, nesu, bet teko girdeti ivairiu kontraversisku atsiliepimu apie si gydytoja, ir kad skiria visoms turincioms bedu su skydliauke![]()
Pasigilinau daugiau apie ji. tai is tiesu jis kaip profesorius tyre skydliaukes hormono T3 vartojimo nauda ne tik skydliaukei gydyti, bet ir mazinant androgenu kieki moters organizme. Cia gal daugiau prie policistiniu butu naudos, mano atveju nematau rysio. Manau jis beleka kalbejo, nelabai pasigilines i mano realia situacija.
Donciuta parašė:
Sava klinika jau
Tai matomai savoj klinikoj lanksciau elgdavosi, pagal situacija, ne tokie griezti protokoloai kaip kad Memorial.
Tikroji3 parašė:
Pasigilinau daugiau apie ji. tai is tiesu jis kaip profesorius tyre skydliaukes hormono T3 vartojimo nauda ne tik skydliaukei gydyti, bet ir mazinant androgenu kiek…
Jis visoms is eiles Thybon siulo kiek teko girdeti
Aisku gal kazkam ir padeda, bet ar visoms jo reikia tai klausimas.
Meshka parašė:
Tai matomai savoj klinikoj lanksciau elgdavosi, pagal situacija, ne tokie griezti protokoloai kaip kad Memorial.
Tikrai jis gydo labai individualiai, nieko nenurašo dėl skaičių, bando. Mūsų atveju tiesiog gaudėme tinkamą ciklą: tikrindavaus lt kiek yra folikulų kas dvi savaites ir jei geras skaičius stimuliuojame. Geras skaičius mums buvo bent 3. Jei stimuliuojasi - valio, o jei ne - nutraukiame ciklą tam kartui. Gal ne visiems toks požiūris tinka, bet mano atveju tai buvo vienintelis pasiteisinęs gydymas. Rezultatą pasiekėmė tikrai gan greit. Tiesą sakant net nebesityriau amh ir fsh, nes nesinorėjo nei nuotaikos gadintis, nei savęs nurašinėti dėl skaičių. Informacija gerai, bet kiekvieną kartą tiriantis galima tikrai išprotėti. Tai reziume tikrai ne visur yra taip, kad dėl aukštesnio fsh negalima pradėti ciklo, labai nuo gydytojo priklauso. Mano atveju tas folikulų skaičius labai varijavo: galėjo būt kelis ciklus vos vienas, o tada bam kokie 6. Dažnai vidury ciklo net būdavo daugiau - tai tikrai nėra viskas statiška
Tikroji3 parašė:
Fsh pries ivf svarbus tik kad zinotu, kokias dozes skirti. Jei jis visada daugmaz aukstas, reiskia kiausides jau snkiai atsaka duoda, tai dozes bus dideles. Taciau …
Iš mano patirties tai ir dozės labai individualus dalykas. Sakyti, kad visiems su aukštu fsh tik tokia ir tokia dozė labai jau viską supaprastina. Labai skirtingi organizmai vis tik.
Heidy16 parašė:
Sveikos man su pakilusiu fsh ir amh 0.5 gydytoha siulo x2 IUI. Paskui jei ne - IVF. Kiausintakiai praeinami.
o vyro sperma tikrai gera? jei amzius nespaudzia tada galite
Heidy16 parašė:
Sveikos man su pakilusiu fsh ir amh 0.5 gydytoha siulo x2 IUI. Paskui jei ne - IVF. Kiausintakiai praeinami.
Man IUI nepadejo, realiai ten nelabai skiriasi nuo naturalaus
Inanana parašė:
o vyro sperma tikrai gera? jei amzius nespaudzia tada galite
34metai. Aha gera, su framgentacija ar kui ten dare. Viskas tobula
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai