Ritutee parašė:
Labukana mes jau tryse
siandien 18:18val gime musu sunelis
esam begalo laimingi
linkiu,kad ir tavo maz…
Nuosirdziausi Sveikinimai!!!!
beja lb panasiu laiku ir musu angeliukas gime 15d. Tik 18.23
Ritutee parašė:
Labukana mes jau tryse
siandien 18:18val gime musu sunelis
esam begalo laimingi
linkiu,kad ir tavo maz…
Nuosirdziausi Sveikinimai!!!!
Mur miau parašė:
Nuosirdziausi Sveikinimai!!!!![]()
Aciu labai!
geras,tai lygiai lygiai 2 menesiukai skiria mus
Mur miau parašė:
Labas mamkos!!!
Kaip laikotes? Kaip jauciates ?
Sveikinimai 2mėn.proga!
mano mazajam dar tik pora savaiciu, bet jos man taip greitai prabego kad nepastebejau
Jau jauciuosi visiskai atsigavus po gimdymo tai norisi jau veiklos ir nuotaika geresne
69katyte parašė:
su avento anspeniais ar kitokiais galvojau pirkti bet ar jie patogus?
As avent turiu,man tai labai geri
missJlk parašė:
Mamytes, pasidalinkit patirtim ar normalu kad lupasi naujagimio odele? Nezinau kuo tepti mano maziui lupasi rankyciu riesiukai ir kojytes. Pas gydytoja eisim tik ki…
Taip ir mano mazyliai lupasi odele,cia visiems turbut vaikuciams taip buna.as aliejuku patepu
Ritutee parašė:
Aciu visomsvakar ryte pabudau su nubegusiais vandenim,tada iskart i gimdykla,bet skatint vistiek prireike,nes per letai veresi kaklelis..
Epidurini turejai? Ar panaudojai? Gal perparduoti turi? Mat sake man geriau tureti, ryt skatins vandenuku nuleidimu
monyk24 parašė:
Epidurini turejai? Ar panaudojai? Gal perparduoti turi? Mat sake man geriau tureti, ryt skatins vandenuku nuleidimu![]()
Turejau ir del to labai dziaugiuosi!be jo turbut su sventaisiais buciau bendravusi
tikrai geriau isigyk,nes skatinant,ypac lasinant oksitocina ar kaip jis ten,skausmas begalinis bent jau man buvo,o su epiduru nieko nejutau ir kaupiau jegas pagrindiniam darbui
siandien vaistines kurios parduoda epidurus turbut nedirba..tai gal pabandykit i pogimdyvini skyriu ateit paklausinet mamyciu gal kuri nepanaudojus bus..
Ritutee parašė:
Turejau ir del to labai dziaugiuosi!be jo turbut su sventaisiais buciau bendravusitikrai geriau isigyk,nes skatinant,ypac lasinant oksitocina ar kaip jis …
nepatvari tu
namo dar ne vaziuojat?
Rutele85 parašė:
nepatvari tu
namo dar ne vaziuojat?
laukiam gydytojo vizitacijos,tada paklausiu ar siandien vakare isleis ar ryt ryte..nes vakare turi krauja is kulniuko paimt,tai abejoju ar vakarais kas beisleidineja,greiciausiai tik ryt ryte israsys..
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai