Aciu uz moliugienes/uogienes recepta, as pati labai megstu visokius saldziu dalykelius, tai butinai gaminsiuos.
Maniskis jau turi 4 dantukus (du apacioj ir du virsuj). Bet amniskis dar neatsiseda pats. Bando, bet vis ant sono nubirsta
Prasau. Mes turim du dantukus apacioje, taciau jauciu kalasi jai ir kiti, nes naktimis keliuose po 3-4 kartus, nes labai muistosi, nusispardo kaldrike, arba atsiranda skersai lovytes. Tai apklostau, paguldau i vieta ir vel ji ramiai parpia. Si ryta tai atsikele 4.30 ir iki pat 6 ryto nesumerke akiu, labai nerami buvo. Paskui ir vel 8 ryto atsikele.
Ar jus duodate kokiu nors vaistuku nuo dantuku kalimosi?
Aš vis paskaitau Vingro ir Čepaitienės knygą ir man kartais klausimėlis vienas kitas kyla
Parsivežu daržovių iš kaimo ir džiaugiuosi, kad jos ekologiškos, bla bla bla, bet! Mano anyta visus savo daržus tręšia mėšlu, o tai jau yra nitratai ir visai neekologiška. Papasakokit, kas pačios auginat daržoves ar irgi iš močiučių parsivežat, įdomu, ar tai jau švarios švarutėlės daržovės ar taip pat ant "mėšlo" užaugintos?
ieva6891 parašė:
Aš vis paskaitau Vingro ir Čepaitienės knygą ir man kartais klausimėlis vienas kitas kylaParsivežu daržovių iš kaimo ir džiaugiuosi, kad jos ekologiškos, bla bl…
Mano mama netresia niekuom.....o as dsrzo.isvis neturiu tai perku is turgaus ukininku arba bio. ...
roplyte parašė:
Sweikos mielosiosklausykit gal kuri zinot nuo kada galima duoti sparaginiu pupeliu
As bijau sumeluot bet ar ne nuo 7-8men kazkas. (Gali but klystu).
scheri parašė:
As bijau sumeluot bet ar ne nuo 7-8men kazkas. (Gali but klystu).
Bliamba o as isvyriau jai siandiena moliuga bulve ir brokoli ir imeciau dvi tas sparagines pupeles.. tikiuosi nioko tokio..
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai