adriuke parašė:
As naudoju adrenalina su vandeniu.kaip patare.
Oho,aš maniau adrenalinas tik laringito priepuoliams
adriuke parašė:
As naudoju adrenalina su vandeniu.kaip patare.
SimonaIN parašė:
Mano vyresnelei liepe mineralinio vandens"Vytautas" nusigazavusio pakvepuot,bet cia kosuliui lengvint.
dzintariuxxx parašė:
Taip ir dabar duodam savaite laiko kazkokiu miltuku ( jei reikia galiu paziuret kokiu) kad sutvarkytu zarnyno veikla. Tai kolkas bedu neturim.
pažiūėkite jei nesunku,ačiū
Joliene parašė:
nenori geruju bakteriju duot?linex as dudoavau kai nekakojo,savaite,bet ne linex fote o linex
turiu bifolac , tai kol nekakojo vis suduodavau bet jokio rezultato,tik klizmutė padėjo išsikakoti..
tai nežinau duot toliau bifolac ar ne ...
tygra parašė:
pažiūėkite jei nesunku,ačiū![]()
Forlax. Mum liepe 6 dienu kursa sugert. Po viena pakeli per diena.
Mes gerem biogaia, bet nieko nepadejo. Gydytoja sake, kad mazai skysciu isgeriam. Tai dabar einu ratais ir siulau
O vaistinej is viso sujuokino
issiunciau vyra nupirkt klizmutes, vaistininke ir klausia: kokio amziaus vaikas. Vyras: metai ir 10 mem. Tai ji ir pamokslauja: neduokit cipsu ir jokiu kolu, tada nekietes viduriai. Vyras pasimetes ir sako: ji saldainiu dar negavus, tai apie kokius cipsus ir kola jus cia snekat
tygra parašė:
turiu bifolac , tai kol nekakojo vis suduodavau bet jokio rezultato,tik klizmutė padėjo išsikakoti..tai nežinau duot toliau bifolac ar ne ...
Gerasias bakterija reikia gerti ilgesni laika, kad matytusi rezultatas. Reikia daugiau ir skysciu vartot. As dabar vis sriubytes verdu.
dzintariuxxx parašė:
Forlax. Mum liepe 6 dienu kursa sugert. Po viena pakeli per diena.
Mes gerem biogaia, bet nieko nepadejo. Gydytoja sake, kad mazai skysciu isgeriam. …
na tikrai, čipsai ir kola...perdėtai ji čia
maniske tai retkarčiais saldainį išmaldauja, bet manau,kad nuo skysčių ...irgi per mazai geria....
dzintariuxxx parašė:
Gerasias bakterija reikia gerti ilgesni laika, kad matytusi rezultatas. Reikia daugiau ir skysciu vartot. As dabar vis sriubytes verdu.
o kiek kartų dienoje duodat sriubą, mes tik per pietūs valgom.. maniškė atsisakė jogurtų ir obuolių jau kokias 2 sav, manau gal nuo to ir pradėjo viduriukai kietėt... spjauna ir viskas kiek besiulyciau
kas cia jai per skoniu kaita neisivaizduoju
tygra parašė:
o kiek kartų dienoje duodat sriubą, mes tik per pietūs valgom.. maniškė atsisakė jogurtų ir obuolių jau kokias 2 sav, manau gal nuo to ir pradėjo viduriukai kietėt.…
Mes dabar valgom du kartus dienoj. Plius visokios koses ir daug vaisiu. Ji ne skysciu megeja, tai vis bandau kazka isiulyt. Sunku, nes nuo pat primaitinimo pradzios turim bedu su viduriukais.
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai