early bird parašė:
klausimelis. ar galima nesciosioms bent truputeli alkoholio? niekada nieko negeriau. bet kartais taip norisi gurkstelt bent pora gurksiu alaus![]()
Aš esu kelis kartus nuo vyro nugerus po gurkšnelį alaus
early bird parašė:
klausimelis. ar galima nesciosioms bent truputeli alkoholio? niekada nieko negeriau. bet kartais taip norisi gurkstelt bent pora gurksiu alaus![]()
Aš esu kelis kartus nuo vyro nugerus po gurkšnelį alaus
atide1985 parašė:
Na as kai labai noriu, tai nealkoholinio nusiperku. O esu ir is vyro gurksneli viena antra pasiurbusO ir sampano taures neatsisakiau
Nemanau, kad toks …
Vyras sau nusiperka alaus ir man nealkoholinio visada prigriebia. Tikrai neblogas. Per draugų vestuves prieš 2 savaites trečdalį taurės raudono vyno išgėriau
early bird parašė:
Mamytes, gal patartumete, ar verta? dabar kol vasara perpus pigiau..
www.flokati.lt/components/com_virtuemart/shop_image/product/Naujagimio_krai…
koks nerealus
early bird parašė:
As esu alaus myletoja,man taip skanu,bet dabar kartais isgeriu nealkoholinio,man patinka kad skonis tas pats ir nekenkia,siaip zadu ir po gimdymo gerti nealkoholini,negrisiu prie normalaus alaus,man patinka skanu ir negirteji
early bird parašė:
As per sventes leidziu sau puse taures, geriausia balto vandeniu skiesto vyno, arba kelis gurksnelius sampano, ar puse stiklines alaus. Nuoo tiek tikrai nieko neatsitiks, aisku jeigu nera kokio gestacitinio diabeto ir pan. Bet velgi tik per sventes - gimtadienis, kaledos, velykos ar pan.
Be to ir gydytoja sake, kad nuo laselio tikrai nieko nenutiks (nekalbu apie stiprius alkoholinius gerimus, tokius kaip brendis ir pan. situ geriau nereikia
)
Lėja123 parašė:
As per sventes leidziu sau puse taures, geriausia balto vandeniu skiesto vyno, arba kelis gurksnelius sampano, ar puse stiklines alaus. Nuoo tiek tikrai nieko neats…
O mane kai pagulde i ligonine, tai daktaras sake kas vakara isgerti 50g konijako arba jai to leisti negalim tada brendzio. O daktaras su geru darbo stazu
Sveikos merginos... Nustate gestacini diabeta. pries gliukoze buvo 4,7o isgerus iki 8,4 pakilo. Pas endokrinologe tik po triju savaiciu rugsejo 3diena eisiu... Galvoju, gal as pati galiu nusipirkti ta aparaciuka, ir jau dabar ziureti, kada ir nuo ko tas cukrus sukyla, ar cia butinai reikia laukti tos konsultacijos? Gal galit kurioms irgi nustate ,papasakot, kiek kartu ir kada reikia ji matuotis? dekui
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai