gretyska parašė:
teks turbut viena nedideli paka Pampers pirkt, kita Hugies, kad pabandyto kiek mazdaug pampersu reik tarkim savaitei ar menesiui ?
kiek laiko pakuot…
2-3 dienom
gretyska parašė:
teks turbut viena nedideli paka Pampers pirkt, kita Hugies, kad pabandyto kiek mazdaug pampersu reik tarkim savaitei ar menesiui ?
kiek laiko pakuot…
2-3 dienom
Sveikos mamytės
Jūsų visų leliukai pagal mano atrodo tikrai dideli. Man 30 savaitę žiūrėjo, tai buvo tik 1,100 kg. Sakė į normos ribas telpa dar, bet kai pasiskaičiau Jūsų komentarus šiektiek neramu pasidarė, bet gal priaugs dar to svorio iki normalaus kūdikėlio. Už trijų savaičių vėl echoskopas ir tada žiūrėsim kaip čia bus.
tommmadob parašė:
Sveikos mamytėsJūsų visų leliukai pagal mano atrodo tikrai dideli. Man 30 savaitę žiūrėjo, tai buvo tik 1,100 kg. Sakė į normos ribas telpa dar, bet kai pasiska…
O matavo pilva? Kiek cemu?
tommmadob parašė:
Sveikos mamytėsJūsų visų leliukai pagal mano atrodo tikrai dideli. Man 30 savaitę žiūrėjo, tai buvo tik 1,100 kg. Sakė į normos ribas telpa dar, bet kai pasiska…
tai kad labai normalus ir vaikutis ir apimtys. Viskas gerai
Daugumos mūsų vaikučiai jau didesni, maniškis net visu mėnesiu, tai kaip ir nesulyginsim koks gi manasis buvo 30sav. Manau tikrai nėra ko jaudintis ir neramintis, viskas gerai. Gi maitiniesi tinkamai, specialiai jo badu nekankini, tai reikia tik džiaugtis. O mažesnis vaikutis - mažesnės bėdos gimdant
BeFree parašė:
tai kad labai normalus ir vaikutis ir apimtys. Viskas geraiDaugumos mūsų vaikučiai jau didesni, maniškis net visu mėnesiu, tai kaip ir nesulyginsim koks gi mana…
na man gydytoja taip irgi sakė jog lengviau gimdyti, tai man labai patiko šis pasakymas
tikrai stengiuosi maitintis gerai ir tikiuosi jog augs ir toliau gerai
ačiū kad nuraminot tą nedidelį mano nerimą
tommmadob parašė:
o pilvą matavo 28 savaitę, tai užrašyta į tą lentelę 93,5 ir 26.
Tai viskas gerai
nes mano pvz 29sav ir 4 dienos buvo 29,5cm pilvas. O svori pasake 1700
Zuvytte parašė:
atsirado man ant sonu liemens ryskios tokiosir ant lesku sonuose neryskios tokios slenkancios zemyn
Nuo pat nėštumo pradžios tepuosi natūraliu argano aliejumi, kolkas tfu tfu tfu jokių strijų, o pilvukas jau kaip reikiant išaugo. Aš su juo netgi veidą tepu, mažina išbėrimus, pigmentines dėmes. Gaila jau baigiu pakuotę parsivežtą iš užsienio, bandysiu parsisiųsti ar pan.
Zuvytte parašė:
Tai viskas geraines mano pvz 29sav ir 4 dienos buvo 29,5cm pilvas. O svori pasake 1700
apimtys tai taip, viskas gerai, bet kodėl tas svoris taip skiriasi ydomu man
arba gal echoskopu gali apsirikti kažkiek.
tommmadob parašė:
apimtys tai taip, viskas gerai, bet kodėl tas svoris taip skiriasi ydomu manarba gal echoskopu gali apsirikti kažkiek.
visada yra paklaida, galų gale - tėvelių sudėjimas, mityba nėštumo metu labai daug lemia
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai