J.Vaida parašė:
O mums nuleido vandenuka jau. Gulim gimdykloj ir laukiam. O saremiukai ojjj kaip dazneja.... apziuros pradzioj, kaklelis jau 4 cm buvo atsiveres. Sake turetu but le…
Sveikinimai ir lengvo gimdymo
J.Vaida parašė:
O mums nuleido vandenuka jau. Gulim gimdykloj ir laukiam. O saremiukai ojjj kaip dazneja.... apziuros pradzioj, kaklelis jau 4 cm buvo atsiveres. Sake turetu but le…
Sveikinimai ir lengvo gimdymo
kysa83 parašė:
nzn kaip del terminu nustatymo, bet turejau du: lt terminas 10.22, no terminas 11.03. lelyte atejo laiku 20dgaliu pasakyti kaip man buvo ir kaip skauciavau sare…
kysa83 parašė:
nzn kaip del terminu nustatymo, bet turejau du: lt terminas 10.22, no terminas 11.03. lelyte atejo laiku 20dgaliu pasakyti kaip man buvo ir kaip skauciavau sare…
kysa83 parašė:
O vaziavai tikrintis pries tai ar tik kai jau saremiai buvo vat pas tave apie 50s? As cia skambinaus i ligonine tai sake atvaziuot kai saremiai kas 5min kartosis... Nakti buvo kas 6-8 min, o db lb reti, tai taip baisu kad nieko visai nzn ar cia parosiamieji ar tikri ir is vis ar kas vyksta ar ne
as no irgi
SpalinukeDi parašė:
Smagu girdeti, kad kai kurios jau su saremiais![]()
Pas mane jau visi aplinkui sapnavo, kad aš pagimdžiau ar gimdau, ir va nieko
ir kiek pati kartų sapnavau ir va guli kleckas kojeles į šonkaulius įrėmęs
SpalinukeDi parašė:
Smagu girdeti, kad kai kurios jau su saremiais![]()
man šiandien jau skambino du žmonės, kurie sakė, jog sapnavo, kad aš jau pagimdžiau
tikiuosi sapnai bus pranašingi
J.Vaida parašė:
Sekmes ir lengvo gimdymo
J.Vaida parašė:
Kadangi guliu jau antra savaite tai turejau palatos drauge, jai penktadieni cp dare. Siandien jau isleido. Siaip nezinau tiksliai ka dare, bet irgi skundes kad tamp…
Maniski isvis antra para laike inkubatoriui, poto dar puse paros buvo isvestas del geltos. Dare kraujo paselio tyrima. Viskas ir mums gerai viskas nepasitvirtina. Dabar kineziterapiautui dar sugalvojo parodyt. Tam irgi viskas gerai. Toks vaizdas kad vaikai cia kaip fabrike zaislai - visi vienodi turi but
SpalinukeDi parašė:
na taip, is tikruju tai tikiu, kad kai sueina terminas, tai visai nebelinksma laukti pasidaro..na bet po savaiteles jau vienaip ar kitaip ivyks sis procesas.. :…
As irgi sakiau, kad spalio gale, be konkrecios datos, tai dauguma ta gala ir supranta kaip po 20d :)))
Arizona parašė:
Pas mane jau visi aplinkui sapnavo, kad aš pagimdžiau ar gimdau, ir va niekoir kiek pati kartų sapnavau ir va guli kleckas kojeles į šonkaulius įrėmęs :D…
Aha, pas mane jau kelias savaites visi sapnuoja, kad as gimdau, as ir pati jau nesuskaiciuoju kiek kartu ta sapnavau..
Bet nepadeda..
Nuo pirmadienio dienom maudzia, naktimis viskas nurimsta, siandien iki siol dar ramu..
Arizona parašė:
Pas mane jau visi aplinkui sapnavo, kad aš pagimdžiau ar gimdau, ir va niekoir kiek pati kartų sapnavau ir va guli kleckas kojeles į šonkaulius įrėmęs :D…
Skaja parašė:
As irgi sakiau, kad spalio gale, be konkrecios datos, tai dauguma ta gala ir supranta kaip po 20d :)))
nezlugdykit musu vilciu, kad cia kazkoks zenklas
Cia yra pranasiski sapnai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai