Errrikiux parašė:
nu vao mes gryzom su minus 270g tai ziuriu pagal kitus, tai labai daug mums nukritoo kiek jus jau ataugot dabar ? nuo nukritusio ta prasme /
![]()
2ieni isleidziant svere tai buvo minus 65g o daugiau nesvere musu..
Errrikiux parašė:
nu vao mes gryzom su minus 270g tai ziuriu pagal kitus, tai labai daug mums nukritoo kiek jus jau ataugot dabar ? nuo nukritusio ta prasme /
![]()
2ieni isleidziant svere tai buvo minus 65g o daugiau nesvere musu..
greta4321 parašė:
Atėjo vakaras ir mano leliukas neramusatrodo užmiega bet po kelių min pradeda visokius garsus leist ir pykti o tada prasideda žagsėjimas ir vėl viskas iš naujo…
O pas mus visi vakarai neramus...
greta4321 parašė:
Atėjo vakaras ir mano leliukas neramusatrodo užmiega bet po kelių min pradeda visokius garsus leist ir pykti o tada prasideda žagsėjimas ir vėl viskas iš naujo…
o pamaitinus mazyliui duodi atsirugt? turbut oro prisigaudo ir spaudzia skranduka. o zakset pradeda po atsirugimo, bent jau manoji jei atsigulus atsirugts iskart zaksulys prasideda
tai visda atsirugstam
AiraP parašė:
sveikos, turiu klausima toms kurios maitina misinukais, kokio tirstumo jusu mazylio kakutis? per kiek laiko vaikas prisitaiko prie misinelio?
As damaitinu misinuku, tai skystai kakoja ir taip geltonai
anzeliukas321 parašė:
Aciu aciu
Simtas metu man buvo ta savaite !
linkiu kad neivienai nereiketu tiek laukti
Errrikiux parašė:
![]()
O kokio svorio gimete? Nenormalu numest tik virs 10% svorio. Visa kita iki 10% yra norma ;)
brigusia parašė:
O kokio svorio gimete? Nenormalu numest tik virs 10% svorio. Visa kita iki 10% yra norma ;)
Tikrai taip ;) galima numesti iki 10 % svorio,pvz.gimete3.520 tai ir galite max numesti 352 g,man taip akusere aiskino
brigusia parašė:
Aciu aciu![]()
Simtas metu man buvo ta savaite !linkiu kad neivienai nereiketu tiek laukti
![]()
Tai dabar tik glauskite ir glauskite ir greiciau namucio
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai