ausriukaseee parašė:
Taip ir dariau po truputinuo 4men .... zaidemes , bet neraminatai kad nieko nepriaugo svorio , ir daktaras sake kad stebeti svori reikia ,ir vis vien bandyti …
Tai ,,nieko nepriaugo'' tai cia kiek priaugo istikro ?
ausriukaseee parašė:
Taip ir dariau po truputinuo 4men .... zaidemes , bet neraminatai kad nieko nepriaugo svorio , ir daktaras sake kad stebeti svori reikia ,ir vis vien bandyti …
Tai ,,nieko nepriaugo'' tai cia kiek priaugo istikro ?
brigusia parašė:
Tai ,,nieko nepriaugo'' tai cia kiek priaugo istikro ? :)</blockquot
per pusantro menesio priaugo tik 200gr,, ji yra labai aktyvi daktaras sako gal del to ,bet kosyciu reikia irgi valgyti .. pabandysim kruopas valgyti![]()
brigusia parašė:
Tai ,,nieko nepriaugo'' tai cia kiek priaugo istikro ?![]()
per pusantro menesio tik 200gr ,, sako kad mazokai ......
ausriukaseee parašė:
Gal vaikui nepatinka daržovės, paragavo banano ir dabar nori saldaus
pas mane tas pats,klausiau cia mamyciu patarimo, dabar eksperementuoju su kosytem,daviau šiltesne,šaltesne,skystesne tirstesne,bet tas pats,nevalgo,tik jei labai skysta tai nuryja nesuprates kas,o jei tirstesne spjauna lauk,daviau ir moliugo,ir moliugas+obuoliukas,viska spjauna. Duosiu tol kol prades valgyt,turi pasiduoti man
mano dukra pirma irgi mazai priaugdavo.pradėjau kosėm maitint nuo 6 men.nelb.valgė.nuo 7 mėn.sumažėjo mp.daviau misinio ir pirktines koses,kitų nevalgė.kai 9 mėn.atjunkiau nuo kruties pradėjo savo darzoves valgyt. o sūnus,jau nuo 4 ,mėn.mazai priaugo. 300gr. iki tol po 800gr. tai pradėjau misinius duot.savaitę,po to darzoviene dvi savaites,ir paskutinę 4mėn.savaitę daviau grūdinių kosių-atsisakė misinio tuomet..oi sunkūs tie maitinimai. po to vėl pradėjo misini po truputį.dabar vis bandau ku daugiau kad suvalgytų savo darzovienės.nes suvalgo tik pusę normos,o pirktinių grikių,avižų košių suvalgo 170ml..
indrutella parašė:
Gal vaikui nepatinka daržovės, paragavo banano ir dabar nori saldauspas mane tas pats,klausiau cia mamyciu patarimo, dabar eksperementuoju su kosytem,da…
taip,turi pasiduot.tik kantrybės,mamyte,suprantu jus.anksčiau vaikai negaudavo tų pirktinių,viską savo,tai ir valgė..o dabar asortimentas..gausus..mamos perka visk.ą..
Mollie parašė:
As nepasitikiu elektroniniais, nes dar nei karto nerode man jie tikslios temp.Bet va mazoji susirgo ir galvoju kaip patogu butu kad ir mieganciai pamatuot. …
taip,gyvsidabr.geresni. man asmeniškai infraraudonųjų spindulių daugiau rodo...o gyvsidabr.normaliai.
Torri parašė:
ligoninese matuoja, bet ir patys sako, kad nelabai ka jie rodo. Daugelis mediku visgi siulo su senais matuot. As turiu medisana firmos, tai jis mazdaug laipsniu dau…
mes turim mikrolife,normalus
indrutella parašė:
Gal vaikui nepatinka daržovės, paragavo banano ir dabar nori saldauspas mane tas pats,klausiau cia mamyciu patarimo, dabar eksperementuoju su kosytem,da…
indrutella parašė:
Aciu uz issakyta savo nuomone
pasinaudosiu jusu patarimais
ir dar pavargsim truputi
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai