Errrikiux parašė:
O as nejauciu nieko ir man neramu istisai, vis kazka skauda, vakar galvojau kad koks apendicitas, raiciaus is skausmo, visa nakti nemiegojauvyras jau norejo gr…
Oho, kiek nerimo
Tu taip sau ligų prisišauksi su nervukais
Errrikiux parašė:
O as nejauciu nieko ir man neramu istisai, vis kazka skauda, vakar galvojau kad koks apendicitas, raiciaus is skausmo, visa nakti nemiegojauvyras jau norejo gr…
Oho, kiek nerimo
Tu taip sau ligų prisišauksi su nervukais
asttaify parašė:
As tai ieskosiu maniezo su vystymo lenta kartu....
As esu medines lovytes salininke, o vystymo stala visa pirkti nematau reikalo, nes jis vietos uzima papildomos, o ir komoda placia didele turime
Tik galvojau gal leliukui patogiau guleti ant tos lentos..
S.A. parašė:
As esu medines lovytes salininke, o vystymo stala visa pirkti nematau reikalo, nes jis vietos uzima papildomos, o ir komoda placia didele turimeTik galvojau gal…
Mes, tai turim vystymo lenta ir labai patogu man buvo, laikiau ant skalbimo masinos, ypac po maudyniu patogu, silta vonioj, leidi dar pliksiui pasispardyt
Sveikutes, pamenu, jog musu forume buvo mamyciu nusimananciu apie zoleliu arbatas nestumo metu. Tai gal galite patarti kurias saugu gerti persalus? Nes sugebejau kazkur persisaldyti gerkle skauda, nosis bega ir dar kosulys prasideda.. Va tau ir atostogos Lietuvoje ,, vasara"
Egluciukeee parašė:
Sveikutes, pamenu, jog musu forume buvo mamyciu nusimananciu apie zoleliu arbatas nestumo metu. Tai gal galite patarti kurias saugu gerti persalus? Nes sugebejau ka…
sweika as visa nestuma sergu gripu tai man i nosi tepalas yra nilisit labai geras ir arbatos ramuneliu gal pagerk
dvynes andzela ir adrija parašė:
sweika as visa nestuma sergu gripu tai man i nosi tepalas yra nilisit labai geras ir arbatos ramuneliu gal pagerk
Mes kazkaip susnekejom, kad negerai nei daug gert ramuneliu, nei ciobreliu, nei metu...
Gal liepziedziu pagerk su medum...
Frenezija parašė:
Mes kazkaip susnekejom, kad negerai nei daug gert ramuneliu, nei ciobreliu, nei metu...
kai kasdien pradejau gerti ersketroziu arbata visos ligos visi persalimai pasibaige.. nezinau ar sutapimas ar ne bet tikrai teigiamai veikia o ir skani
ja gerai isgerti kai ir sergi, turi daug vitamino c
Inullkaa parašė:
Sveikos,ar yra mamyciu,kurios gimdys po 3, 4 lygio plisymo?;/ ar bent zinot is aplinkiniu,kokios pasekmes ir pan.internete nelb randu informacijos,norisi paskaiti,…
O ka tai reiskia?
Sveikos, o sakykit, kokia aplamai arbata geriate? kokia geriau gerti? ar geriate is pakeliu paprasta arbata ar tik zolelines kokias arbatas
? buti idomi nuomone siuo klausimu
as asmeniskai kartais apie jokias negaliu arbatas pagalvoti, net pykina, kaip tik arbata is uogienes :))
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai