Bela24 parašė:
Mamytes, kokios firmos priemones Jus perkate savo brangenybems?![]()
Ar johnson zeles, muiliukus, ar tindi, bobas, natural muiliukus? siandien idomumo …
As manau jei ka ir purksiu tai is neutral, johnson labai nekokia produkcija kiek zinau
Bela24 parašė:
Ar johnson zeles, muiliukus, ar tindi, bobas, natural muiliukus? siandien idomumo …
As manau jei ka ir purksiu tai is neutral, johnson labai nekokia produkcija kiek zinau
Bela24 parašė:
Esu kosmetikė, patarčiau nenaudoti tokių priemonių vaikams, aš pati net sau netepčiau.
Nepagailėkit pinigėlių ir pirkit vaistinėse prekiaujamą vaikų kosmetiką kaip sebamed, bebe ir t t. Juk jie mažiukai, nesunaudosit daug. Tik jokių johnsons, ten baisios medžiagos sudėtos..
Bela24 parašė:
Šiaip perku iš eko parduotuvės kviečiu šampūną,muiliuką pagamintą db nepamenu aliejaus pavadinimo.. luobeliai valyt kokoso aliejuką naudodavau..
o jei staigiai prireikia,o neturiu tai sebamed produktų liniją
Evveliute parašė:
Šiaip perku iš eko parduotuvės kviečiu šampūną,muiliuką pagamintą db nepamenu aliejaus pavadinimo.. luobeliai valyt kokoso aliejuką naudodavau..o jei staigiai …
Weleda firmos perkam
Evveliute parašė:
Šiaip perku iš eko parduotuvės kviečiu šampūną,muiliuką pagamintą db nepamenu aliejaus pavadinimo.. luobeliai valyt kokoso aliejuką naudodavau..o jei staigiai …
Seba med tikrai gerai vaiku prekiu nebandziau bet pati sau pirkau muila nuo spuogu tai super reiktu ir db nusipirkti nes veidas iskart spalva pakeicia,atsigauna. Bet mazyliyi pirkau neutral dregnas serveteles ir tindi muiliuka ir dar kazkoki kremuka sauskelniu keitimui neatsimenu kaip vadinas. Reikia paziureti gavau laikrastuja kad sebamed kudikio prieziuros prekems ir huggjes sauskelnems lyg tai 25 proc nuolaidos beg reik pasitikslunti ar dar galioja
emiliukas08 parašė:
-20% maxi cosi mura plus 4 wheeler, prrkant kartu su lopsiuwww.tavovaikams.lt/universalus-vezimeliai/maxi-cosi-vezimelis-mura-plus-4-wheeler-su-lopsiu-…
gintarex parašė:
Sebamed 40proc eurovaistinej kudikiu butent linijai![]()
Nebijot raudonų vėliavėlių gaut?
Torri parašė:
Tikraias po kokiu 5min po gimdymo sakiau, kad vel galiu gimdyt.
lygiai taip pat ir as
kai susiuvo gulejau jau palatoj sakiau kad na jau gal galeciau ir kita gimdyt
MilkyWay parašė:
Esu kosmetikė, patarčiau nenaudoti tokių priemonių vaikams, aš pati net sau netepčiau.
kad net kosmetike nereik buti kad nezinot tokiu dalyku istikro.. as kai pasidomejau apie ju produkcija viskas skrido lauk.. nes daug gavau dovanu is ligonines su ju produkcija..
aistyte22 parašė:
Weleda firmos perkam
Mes ir uz WELEDA
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai