blizgutisss591 parašė:
Vajetus jetus kaip gaila ...
as labai labai linkiu tau ir vaikeliui daug stiprybes ir linkiu kad viskas butu ge…
aciuuu
nuosirdziai
blizgutisss591 parašė:
Vajetus jetus kaip gaila ...
as labai labai linkiu tau ir vaikeliui daug stiprybes ir linkiu kad viskas butu ge…
aciuuu
nuosirdziai
juoduke. parašė:
tikrai... negalvok apie blogi galvok, kad viskas gerai bus... gal reiktu dar pas viena daktara nueit zinai gi daktarai klysta irgi.... svarbiausia neisileisk sios m…
uzklysta retkarciais bet kaip bus taip bus niekas nieko nepakeis , nesitikiu blogausio tikiuosi geriausio buvau pas tris daktarus bet as dar eisiu po 4 sav
pabandysu jau bus 5 kartas echo jaucu jau daug
emel parašė:
uzklysta retkarciais bet kaip bus taip bus niekas nieko nepakeis , nesitikiu blogausio tikiuosi geriausio buvau pas tris daktarus bet as dar eisiu po 4 savpaband…
ne man atrodo tie echo nekeinia zinok... butent tikekies geriausio gal viskas isnyks iki kol gims ir tik be reikalo dabar nervuojies
nu bet as isivaizduoju kiek nervu kainuoja... bet sakau tikekimes geriausio!
juoduke. parašė:
ne man atrodo tie echo nekeinia zinok... butent tikekies geriausio gal viskas isnyks iki kol gims ir tik be reikalo dabar nervuojiesnu bet as isivaizduoju kiek …
ateina bloga mintis veji salin , norisi ir tikisi geriausio, lauksim tik geru ziniu
emel parašė:
ateina bloga mintis veji salin , norisi ir tikisi geriausio, lauksim tik geru ziniu
istirujiu tai as labai labai susigraudinau sakes...
buk stipri viskas bus tikrai gerai
blizgutisss591 parašė:
istirujiu tai as labai labai susigraudinau sakes...![]()
buk stipri viskas bus tikrai gerai
…
kur cia nesigraudinsi kai cia mes visos savo angelelius nesiojam.man atrodo kad cia visos vienbalsiai palaikom ir tikimes kad viskas galiausiai bus gerai
rlukauskiene1101 parašė:
kur cia nesigraudinsi kai cia mes visos savo angelelius nesiojam.man atrodo kad cia visos vienbalsiai palaikom ir tikimes kad viskas galiausiai bus gerai![]()
tai zinoma 100% linkime visos tam leliukui viso ko geriausio
emel parašė:
aciuuunuosirdziai
nuosirdziai linkiu, kad viskas butu gerai
Okeana parašė:
nuosirdziai linkiu, kad viskas butu gerai
ir as verkiau labai , bet juk kaip ir sakiau kaip bus taip , sitoi situacijoj juk pasirinkti negali , viskas bus gerai , tikiu labai karstai , vaziuosiu i baznycia uzdegti zvakute ir pasimelsti , malda visada gelbsti labiausiai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai