silwiya parašė:
jetus mamule stiprybes ir wilties Tau !
aciu didelis , sako smarkiai reike tiketi 99 % cistiniai dariniai isnyksta tikiuosi as ne is tu 1% kurioms nepasiseka .
silwiya parašė:
jetus mamule stiprybes ir wilties Tau !
aciu didelis , sako smarkiai reike tiketi 99 % cistiniai dariniai isnyksta tikiuosi as ne is tu 1% kurioms nepasiseka .
mėjatylaite parašė:
tu tik vyk tokias mintis i sali galwok pozityviai sako mintys wisagales , as irgi galwosiu tik gerai uz tawe
wiskas bus ok ir kowo menesi supsi sweika sawo angela ant ranku
mėjatylaite parašė:
edvardsono sindromas , man asmeniskai baisiau ir buti negali, viltis durniu motina ...
Turėkit vilties. Stiprybės
mėjatylaite parašė:
sveikos siandiena buvau pakartotiniam echo visdelto yra ta cistele vaiko smegenyse , sake gali isnykti ir gali ne ... dabar liepe laukti iki26-28 savaiciu ir tiketi…
laikykis viskas bus gerai
mėjatylaite parašė:
edvardsono sindromas , man asmeniskai baisiau ir buti negali, viltis durniu motina ...
oi kaip baisu mamai tai suzinot,bet tikekimes viskas bus gerai.o tai del edvardsono sindromo pas genetikus nesiunte?
ba
rlukauskiene1101 parašė:
oi kaip baisu mamai tai suzinot,bet tikekimes viskas bus gerai.o tai del edvardsono sindromo pas genetikus nesiunte?
baisu labai , bet cistute nera didele 6mm per savaite ji nei padidejo nei sumazejo , edvardsono dar neitaria bet pasekmes kaip supratau jai neisnyks cistute gal buti tokios, jis liepe plaukti iki 26-28 savaites tada ateiti pasitikrinti velgi , galbut duok dieve ji bus isnykusi taip pat mislingai kaip ir atsiradusi , tai labai skaudi patirtis ypac su pirmuoju vaiku, taip pat daktaras teige kad dazniausiai bunant edvardsono sindromui jie pastebi ir kitokiu pokyciu vaikelyje , bet kolkas vaikas yra normalus svoris 297 g, norma 300 g tai skaitau neblogai, o ir dydziai ivairiu kuno daliu atitinka mazdaug 19 sav, (man 20 sav) tai taip pat manau neblogai organuosia kitokiu anomaliju neaptikta tai tik tiek siam kartui pasake , lauksiu 25 lapkricio tada vel pas ji vaziuosiu ir tikesiuosi kad mano angelelis bus sveikas...
emel parašė:
ba
is visos sirdies linkiu kad viskas butu gerai jusu mazuciui
rlukauskiene1101 parašė:
is visos sirdies linkiu kad viskas butu gerai jusu mazuciui![]()
aciu jums taip pat didelis aciu
emel parašė:
ba
Vajetus jetus kaip gaila ...
as labai labai linkiu tau ir vaikeliui daug stiprybes ir linkiu kad viskas butu gerai
dideles dideles stiprybes
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai