kojinyte26 parašė:
tikiuosi jam viskas gerai...
Ryt nuvaziuok pasitikrint, pasakyk kad mazai juda ir patikrins
Viskas jam bus gerai
kojinyte26 parašė:
tikiuosi jam viskas gerai...
Ryt nuvaziuok pasitikrint, pasakyk kad mazai juda ir patikrins
Viskas jam bus gerai
sirdute25 parašė:
mano bus zuviukas kaip ir astai nera ko ir skaityt ir taip zinoma koks bus
![]()
Mano bus taip pat žuviukas kaip ir aš ;-) mano jubiliejinio gimtadienio dovana kaip visiems sakau ;-)
sveikutes, nu va kalbat apie zodiakus, bet ne viska spriklauso nuo to zodiako zenklo, mes su vyru skorpionai bet visiskai skirtingi charakteriai
abu gime drakono metais, Kevinas irgi drakonas, tik kad dvynys, o dukra bus kumele -zuvyte (arklio metai 2014)
o del mazai judesiu, juk nuo 28 ar 30 sav pradeda maziau judeti kiek zinau, be to juk ne visus judesius jauciam, mano Kevinas irgi mazai judedavo,ir viskas buvo gerai
Sveikos ;) oj senai ir bebuvau jau cia, As irgi lb lb norejau pradet lankyt baseina, manksteles, bet deja... neleis man gyd. o ir dabar jau liepe gulet
dar va dirbu, sakiau reikia uzbaigt metus, nebedaug beliko... ir paskui teks visa laika guleti... mano leliukas lb zemai isitaises, tai gyd. bijo ka anksciau laiko kas nepradetu vykt nuo to spaudimo...
Mes su vyru abudu Dvyniai... net šuo mūsų dvinys, o mažylis greičiauisiai bus avinas, na gal ir žuvytė. Bet tiesą sakant labiau norėčiau avino. Mes kaip Dvyniai - esame labai stiprios asmenybės, visą laiką apmastančios už/prieš ir nebijančios rizikuot, tad manau Aviną auginti mums būtų lengviau. Tarsi įšūkis - sutramdyti ir perteikti viską kas geriausia. Avinai labai užsispyrę, bet Dvyniai labai argumentuoti, tad manau bus įdomu...
Mamytes kurios turi jau vaiku noriu paklaust jusu patarimo. As renkuosi dabar vezima ir turiu klausimu. Is pradziu buvau nusprendusi pirkiti Jane Nomad 3 in 1. Privalumai tie, kad patvarus labai, lopsys platus, lengvas. Bet poto pasidomejau milli way 3 in 1. Ir man ten patiko kelios funkcijos kuriu Jane neturi. Na pvz Milli gali apsukti vezima veidu i save, gaubtas nusiliaidzia labai zemai, apsauga nuo vejo pakelt galima. Ar sios funkcijos svarbios? Ar daznai pasukat vaika veidu i save? Aciu
eziukas33 parašė:
Mamytes kurios turi jau vaiku noriu paklaust jusu patarimo. As renkuosi dabar vezima ir turiu klausimu. Is pradziu buvau nusprendusi pirkiti Jane Nomad 3 in 1. Priv…
Man labiau patikdavo kai i mane atsisukes, nes tada matydavau ka veikia
Ir siaip patogu jei vejas permest rankena i kita puse, kad nepustu. Man tai privalumas
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai