3Mama3 parašė:
na va mes po apziurosgavome nestukes kortele .
![]()
SVEIKINUUUU
3Mama3 parašė:
na va mes po apziurosgavome nestukes kortele .
![]()
SVEIKINUUUU
Tadaaam parašė:
O man kažkaip labai įdomu pasidarė, koks jūsų dienos meniu ?ar bandote laikytis kurio nors iš internete siūlomų subalansuoto nėščiųjų dienos valgiaraščio, ar va…
Man ir visai idomu
nenoriu priaugti daug svorio
SV99 parašė:
Na, kazkaip as irgi sakau, kad didziuliu papu ne uz ka nenoreciau tureti, tik neisizeiskite dideliu krutiniu savininkes, tikrai nepiktai as. Bet kas "do" nepatoguma…
aš nešiodavau krūtinę kai skaudėjo pačioj pradžioj, dabar nebeskauda, bet nu dyyyydis.....
kaip vyras sako "nu ir aparatūūra"
Na mano valgymo racionas galima sakyti niekuom nepasikeite isskyrus tai, kad nebevalgau traskuciu ir vosokiu kitokiu nesamoniu,geriau nusiperku riesutu,vaisiu. Kavos sau pradejau leisti isgerti tik paskutines dvi savaites, bet tik balintos ir tik viena puodeli ryte. Tik labai keista pasidare, kad neberandu arbatos kuria galeciau gerti, nes erzina skoniai ir kvapikliai, tai geriu vandeni su citrinos griezineliu ir cukrumi
. Dar stengiuosi isgerti maziausiai 1.5l vandens per diena, o vakarais valgau tik jogurta.
Simona1988 parašė:
aš nešiodavau krūtinę kai skaudėjo pačioj pradžioj, dabar nebeskauda, bet nu dyyyydis.....
kaip vyras sako "nu ir aparatūūra" :zvengi…
o man buvo nustoje skaudeti lygtais, bet ziuriu vel maudent pradejo
na nebutu vyrai, maniskis tai sako : "Kookiee bumbulai"
mazytiaa1 parašė:
o man buvo nustoje skaudeti lygtais, bet ziuriu vel maudent pradejona nebutu vyrai, maniskis tai sako : "Kookiee bumbulai"
![]()
Man jautrumas dingo, tas kur pradzioje buvo beprotiskas, bet svorio tai atrodo dvigubai prisidejo "ant" kruti, is tiesu "nesiotis" reikia.
O blogiausia, kad kiek dabar issipute krutine, tiek kazkada, kai nustosime maitinti vaikus, ji nukars.
Daiiva parašė:
SVEIKINUUUU![]()
Aciu
SV99 parašė:
Man jautrumas dingo, tas kur pradzioje buvo beprotiskas, bet svorio tai atrodo dvigubai prisidejo "ant" kruti, is tiesu "nesiotis" reikia.
Sveikos,na taip su didziu tai nekas,as tai ir taip turedavau c didi,o dabar tai E tikrai
,na man jau antras tai tikrai bijau kad po maitinimo liktu na nors kad padorus butu
nes po pirmo kai maitinau tai vyras sakydavo Pamela Anderson :DDDD ,bet ir liko grazi krutine kai baigiau maitinti.
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
8 testuotojų vertinimai