Ema-ema parašė:
Nelabai didelis nėščiosioms...manau Vilniuje susirasiu kžk. spec. O jūsų nuo neuro 2 nemigdo? Kai pradėjau savigaila užsiiminėti ir depresinga apatija apni…
Nea, manęs nemigdo nuo jos, tiesiog šiaip nervai aprimsta..
Ema-ema parašė:
Nelabai didelis nėščiosioms...manau Vilniuje susirasiu kžk. spec. O jūsų nuo neuro 2 nemigdo? Kai pradėjau savigaila užsiiminėti ir depresinga apatija apni…
Nea, manęs nemigdo nuo jos, tiesiog šiaip nervai aprimsta..
O šiandien nuo ryto stresas ir sšaros pas mane ;/ greičiausiai vakar vakare katyte pro kojas išsmuko laukan ir neberandam... Spintos visos išžiūrėtos lauke aplink nama aplakstyta, bet deja nerandma niekur
kaip jaučia katinai, kad norim pas močiute į kaima atiduot... Dar plius veme dvi dienas sakoma, kad kai kate suserga irgi pabega is namu...jetau kaip liudna
kriokiu
Labas pas mane tokia situacija liepa baigiu mokslus(universitete) ir niekur nedirbu, norejau kazkiek eit dirbt bet sveikata neleido ir vyras sake kad tavo darbas vaika sveika ir gyva isnesiot
nes esu pries tai turejus persileidima :/ tai man dabar bus mokamas gymdynas ir visi tyrimai ?
laukiam leliuko parašė:
Labas pas mane tokia situacija liepa baigiu mokslus(universitete) ir niekur nedirbu, norejau kazkiek eit dirbt bet sveikata neleido ir vyras sake kad tavo darbas va…
tai tu po mokslu turetum arba i darbo birza stot, arba pati moket i sodra sveikatos draudimo mokesti, ir tada niekur nieko moket nereikia
laukiam leliuko parašė:
Labas pas mane tokia situacija liepa baigiu mokslus(universitete) ir niekur nedirbu, norejau kazkiek eit dirbt bet sveikata neleido ir vyras sake kad tavo darbas va…
nerandu dabar kur raso , bet nuo kazkurios nestumo savaites iki kazkurios po gimdymo yra nemoka prieziura, taip pat ir gimdymas nekainuoja, tik reikia y sodra berod pristatyti pazyma kad laukiesi
laukiam leliuko parašė:
o kiek tas mokestis kainuoja ?nu jej as stosiu i darbo birza busiu apie 6 menesius nescia vistek dirbt negalesiu
Nuo 2015-01-01 nustatyta minimalioji mėnesinė alga – 300 Eur, taigi mėnesinė PSD įmoka - 27 Eur (9% x 300 Eur), metinė PSD įmoka - 324 Eur (27Eur x 12mėn.), jei MMA dydis 2015 metais nesikeis).
aniga00 parašė:
nerandu dabar kur raso , bet nuo kazkurios nestumo savaites iki kazkurios po gimdymo yra nemoka prieziura, taip pat ir gimdymas nekainuoja, tik reikia y sodra berod…
Labai aciu
kada reikes nueit pasiklaust
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai