evagel parašė:
As nuo pirmo vaiko,tai viska atidaviauuztai ne vienas zmogus buvo laimingas ir patenkintas,o ir as daiktais neapsikroviau
vyro sese pasiule vezima grazint
![]()
vyro sese tegul pasiulo skola grazint
evagel parašė:
As nuo pirmo vaiko,tai viska atidaviauuztai ne vienas zmogus buvo laimingas ir patenkintas,o ir as daiktais neapsikroviau
vyro sese pasiule vezima grazint
![]()
vyro sese tegul pasiulo skola grazint
MargaritaGS parašė:
vyro sese tegul pasiulo skola grazint![]()
Nesupykciau,bet kol neuzvesiu pokalbio,tai bus tylu ir ramu...
na,ka einu ruostis/puostis i kazkoki nacionaliniu ispanisku patiekalu restorana leksim
skrebuciai gryzo
olia555 parašė:
Su dviraciu yra didele tikimybe nukristi ir susizeisti paciai bei vaikeliui pakenkti, taip pat kaip tarkim zaisti koki tenisa, galite zaisti nors ir iki gimdymo,bet…
Maza tikimybe nukristi ir susizeisti,jei vaziuoji proto ribose ir moki vaziuot
o jei be proto leki - sutinku
lauko tenisas ir vaziavimas su dviraciu - tai tas pats kas palygint kuo panasi diena ir naktis?
evagel parašė:
Maza tikimybe nukristi ir susizeisti,jei vaziuoji proto ribose ir moki vaziuoto jei be proto leki - sutinku
lauko tenisas ir vaziavimas su dviraciu - tai tas…
tikrai nesutiksiu ir kiek domejausiu nesciuju sportu visur buvo siuloma atsisakyti vaziavimo dviraciu. Vaziuoti moku gerai, bet yra labai daug bet.. vis gi tai yra nesaugu
evagel parašė:
Nes spalio 14 geras koncertas vyks![]()
sakai po savaites noro bus?
evagel parašė:
Nes spalio 14 geras koncertas vyks![]()
Egle K. parašė:
Tai žinoma, kad leliukas svarbiausia.Sunku suvokti, kaip ten telpa, nes pas mane tikrai labai didelis palyginus.
O su pirmąja irgi toks mažiukas buvo?
![]()
Su pirmaja buvau stambesne,tai ir pilvas buvo didesnis
seip prisiskaiciau ir vyra prigazdinau, kad su antru labai pilvas didelis buna,greit pasimato,bet vat ne visom pasirodo.
Wiiki parašė:
![]()
Tikrai ne visoms.
Nors mano mamai ir anytai pasitvirtino. Su pirmais nei ženklo nėštumas, o va su antrais jau didesnės buvo.
Lamelaa parašė:
Uch..ka tik grizau is miesto.dabar jau liko tik didieji pirkiniai susipirkti
![]()
Labai gražu, kaip ir visi kiti pirkiniai.
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai