karolina26 parašė:
Sveikos, ar ruošiatės primaitinimui?![]()
Jau pradėjome
karolina26 parašė:
Sveikos, ar ruošiatės primaitinimui?![]()
Jau pradėjome
emilijaproc parašė:
Jau pradėjome
Kaip sekasi?
karolina26 parašė:
Kaip sekasi?
Pati pradžia tikrai bloga buvo , gydytojas rekomendacijom pradėjau nuo šviežios bulvės bet netiko mano panelei pūtė pilvuką labai . Palaukiau keturias dienas daviau saldžią bulvę irgi netiko alergija pasireiškė , tai vėl tris dienas panašiai nedaviau kol nepraėjo , praėjus tada jau išbandyta buvo ir cukinija , sviestinis moliūgas (kuris nelabai patiko ) 😅 tai kaip ir pradžia sunkoka . Tada kadangi mažai daržovių šiuo metu , bent pas mane mieste , tai pradeda ir hipp pirktinė užpilama ta košytė tai šiai dienai tiek išbandėm , šiandien bandome brokolį 🫣
emilijaproc parašė:
Pati pradžia tikrai bloga buvo , gydytojas rekomendacijom pradėjau nuo šviežios bulvės bet netiko mano panelei pūtė pilvuką labai . Palaukiau keturias dienas daviau…
Vaje🫣 mes jau kadangi ruošiamės tai kaip baisu tos visos alergijos, net neįsivaizduoju nuo ko reikės pradėti
andziukas parašė:
Rekomenduoja pradėti nuo cukinijos, nes tai mažiausias alergenas , sulauksime 6 mėnesių manau ir pradėsime![]()
Rekomendacija pradėti nuo bulvės bet inai yra sunkus maistas . Morka , saldi bulvė , yra alergenas .
andziukas parašė:
Rekomenduoja pradėti nuo cukinijos, nes tai mažiausias alergenas , sulauksime 6 mėnesių manau ir pradėsime![]()
Kaip ir patarti negaliu
bet pradėti nuo kokio sviestinio moliūgo , brokolio , burokėlio , cukiniją , kukurūzas , ir tada tik alergenus vesti , tai morka , saldi bulvė . O 5 mėnesių kruopos , 6 mėnesiai mesa .
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai