Druchke parašė:
Ir aš jau antra savaitė namie, praeita savaite paleido is ligonines , "sutvarkė " kraujospūdį , kol guliu , nejudu, tai gerai, tik atsikeliu atima visas jėgas , gal…
O kaip dbr spaudimas?
Druchke parašė:
Ir aš jau antra savaitė namie, praeita savaite paleido is ligonines , "sutvarkė " kraujospūdį , kol guliu , nejudu, tai gerai, tik atsikeliu atima visas jėgas , gal…
O kaip dbr spaudimas?
viktoori parašė:
Sumakalavaupati iseinu kovo 1 i dekrata nepaskaiciavau kiek savaiciu bus
paskaiciavau ziuriu 30sav
bet tai mokes tik 80proc o ne 100
moka 100 proc kompensuojamo atlyginimo. galiu iš patirties pasakyti su pirmais dviem vaikais. čia tas vadinamas dekretas
man irgi alga pasikeitė nuo birželio 1. jei viskas bus ok planuoju dirbti iki balandžio 1. jei iįeini į dekreta vėliau - nusikelia tos dienos, bet nenusibraukia. dargė va tik ką išęjo 34 savaite. irgi dėl pajamų dirbo ilgiau. bet jei svweikata neleis eisiu atostogų, o tada į dekretą. su dukra išėjau 24 savaite į atostogas ir tada į dekretą. man buvo sėdimąjį nerva užspaudę, tai nei paeiti nei pasedėti negalėjau. jei ir dabar kas bus elgsiuos lygiai taip pat, bet jei viskas ok tai sedėsiu kiek galėsiu
giedresheip parašė:
man irgi alga pasikeitė nuo birželio 1. jei viskas bus ok planuoju dirbti iki balandžio 1. jei iįeini į dekreta vėliau - nusikelia tos dienos, bet nenusibraukia. da…
O man tai sumazino alga ant 100 euru, laukiu kol perves eisiu klausti kodel. nes uz rugseji buvo pakleta
As ir noriu dirbti ilgiau, bet man sake , kad eik pagal istatyma kada priklauso..
Druchke parašė:
Pas mane mazas spaudimas aisku ne iki kritines ribos
bet va energijos neprided
Shypsius parašė:
O man tai sumazino alga ant 100 euru, laukiu kol perves eisiu klausti kodel. nes uz rugseji buvo pakletaAs ir noriu dirbti ilgiau, bet man sake , kad eik pagal…
neprivalai eiti kaip kažkas nori. daryk kaip tau reikia. juk tu gyveni savo gyvenima
deimaaaante parašė:
Labas rytas ,merginosnebespėju sekti Jūsų susirašinėjimų , daug čia pripliurpėt
taigi, susiradau darbą , ko visai nebesitikėjau jau, tad paneigiau vi…
As pirmojo kai laukiaus budama 4 menesi susiradau pardavejos darba. Bet nelabai mates, kad laukiuos
o sirdute tai as jauciau tiek su antru tiek dabar. Kai neramu ar viskas gerai atsiguliu ir ziuriu kaip pilvas pulsuoja
almile parašė:
As pirmojo kai laukiaus budama 4 menesi susiradau pardavejos darba. Bet nelabai mates, kad laukiuoso sirdute tai as jauciau tiek su antru tiek dabar. Kai neramu…
Jatau kaip fainiai del sirdutes
kaip reikia pazinti ta jausma
Shypsius parašė:
Taip bet skaiciuosis 12 meneseiu. O as pradejau dirbti nuo vasario, tik veliau alga kilo.. tai labai neisnori , lkad isitrauktu mazesne pajamos, kurios labai numus …
Tai jei imsite biuletenį jūsų dekretinių pajamos taip pat nukentės...
patarčiau neimti nebent jau tikrai labai blogai jausitės...
Shypsius parašė:
O man tai sumazino alga ant 100 euru, laukiu kol perves eisiu klausti kodel. nes uz rugseji buvo pakletaAs ir noriu dirbti ilgiau, bet man sake , kad eik pagal…
O kam dirbti ilgiau jei galima iseiti atostogu
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai