Pupiki parašė:
Jo mano vakare atrodo kai balionukas išsipūtes ir paspaudinėjus toks kietaso ryte vėl mažytis
viena vakare draugas glosto sako nu ir užaugo pilvukas, o…
Pupiki parašė:
Jo mano vakare atrodo kai balionukas išsipūtes ir paspaudinėjus toks kietaso ryte vėl mažytis
viena vakare draugas glosto sako nu ir užaugo pilvukas, o…
Sveikos mergaites. Liudna
mano draugas pasikeite visiskai, norejo mazylio o dabar pykstemes del visko, gal as kalta bet neina sutarti mums
atrodo nieko nenoriu as
o plius snd isgere isejo is namu ir paliko mane
sako skirsis ir visa kita. Nesuprantu ar man reikia pagal ji lakstyti? Ir budama nescia noriu ramybes, buti namie nes esu namiseda istikro :/ o kai nescia ypac noriu kuo maciau kur zmoniu daug ir kai oras toks
ar tai normalu? Ar man nusileisti jam? Nebezinau ka daryti jau
sweeet24 parašė:
Sveikos mergaites. Liudnamano draugas pasikeite visiskai, norejo mazylio o dabar pykstemes del visko, gal as kalta bet neina sutarti mums
atrodo nieko nenori…
Na tu jį geriau pažįsti... aš neįsivaizduoju pvz ar maniškis nei iš šio nei iš to imtų ir taip pasikeistų.. laikui bėgant gal matei kad kažkas negeryn darosi ir t.t.ir pan...
sweeet24 parašė:
Sveikos mergaites. Liudnamano draugas pasikeite visiskai, norejo mazylio o dabar pykstemes del visko, gal as kalta bet neina sutarti mums
atrodo nieko nenori…
Gal issigando atsakomybes? Gal pirmi is draugu ir draugai ko prikalbejo..
Siaip, as kai tik pamaciau du pagaliukus, isivaizdavau kad cia kazkam, o ne man.. pasidarius hcg ir gavus teigiama ats, verkiau ir ne is laimes.. o is to, kad mano "laisvas" gyvenimas baigtas.. siandien as jau apsipratusi ir dziaugiuosi, bet galbut jusu draugui tas pats.. vaikiukas seimoj - didziule atsakomybe.. ir gal draugas issigando, reikia laiko, supratimo, suvokimo.. geriausia ramiai pasikalbeti.. tikiuosi, kad tai laikina..
sweeet24 parašė:
atrodo nieko nenori…
Na lb nepavydetina situacija ir dar ne laiku, susitvarkys laikui begant, to ir linkiu
sweeet24 parašė:
atrodo nieko nenori…
abu turetumet stengtis suprast vienas kita, ne vien vyras turi sokinet apie moteri, jam ir reikia demesio pakankamai. Jeigu sakai kad nieko nenori, gal aplamai nebesvarbus tau jauciasi , tai ir sureagavo taip. Cia pokyciai abiems vyksta.. turiu drauge, kurios santuoka isiro butent del to, kad kai ji pastojo, pasijaute pasaulio centras, ir kad vyras jai viska nuo iki turi skirti, lepinti, ir pan. Ilga laika jis tai ir dare, kol galiausiai visai nebemylimas pasijaute, ir susirado meiluze...
sweeet24 parašė:
atrodo nieko nenori…
Oj kaip negerai... Bet tikrai sunku pasakyti kas jam. Jei atvirai maniskis vieną dieną buvo supsichavęs, išrėkė viską kas susikaupė jame. Tai tada supratau, kad dėl nėštumo aš jį per daug apkroviau. Nes zirziu, man bloga, rekauju, baru, virkauju, noriu tinginiaut namie na visas komplektas. Tai db labai stengiuosi susivaldyti ir elgtis kaip seniau.
Nors šiandien aprekiau del mineralinio
ir pasedejus supratau, kad nesąmonė tai atsiprašiau, kad rekauju.
O Jums reikia susesti ir pakalbet. Nereik nervintis nes dabar nieko nepakeisi. Tik pakalbejus bus aisku viskas. Laikykis.
Prisipažinkit, ar valgot ananasą? Esam Dominikoj, ananasų skanumaaassss....
valgyt jų nėščiom negalima, bet toookio saldumo neesu ragavus, o taip kvepia, taip norisi. Vis po griežinėlį suvalgau.. bet bent poros per dieną norėtusi.
Mano vyrukas burbėjo, kad dėl blogumo skundžiuos, tai pasiūliau jam pačiam nėščiam būti. Sakė nerėtų, bent milijoną gautumėm :))) o po to pasakiau, kad kam daugiau aš paburbėsiu jei ne jam, tai palingavo, ir sakė bandysias ištvert. Nors ir šiaip nedovanėlė esu
Prisipažinkit, ar valgot ananasą? Esam Dominikoj, ananasų skanumaaassss....
valgyt jų nėščiom negalima, bet toookio saldumo neesu ragavus, o taip kvepia, taip norisi. Vis po griežinėlį suvalgau.. bet bent poros per dieną norėtusi.
Mano vyrukas burbėjo, kad dėl blogumo skundžiuos, tai pasiūliau jam pačiam nėščiam būti. Sakė nerėtų, bent milijoną gautumėm :))) o po to pasakiau, kad kam daugiau aš paburbėsiu jei ne jam, tai palingavo, ir sakė bandysias ištvert. Nors ir šiaip nedovanėlė esu
Manau mes cia visos savo vyru lb nelepinom mazybiniais zodeliais siuo metu
kad ir kaip mums butu sunku susitvardyti reikia tvardytis kazkaip. As vakar irgi nei is nieko aprekiau uzkliuvo kazkoks jo zodis, apsipykom, miegas neime atsigulus tai gal iki 2 nakties prakalbejom guledami apie viska, ir issikalbi pasikalbi ir vel gerai tada ir miegas pradejo imti
kalbetis ir dar karta kalbetis reikia ir butina
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai