Pelyte060214 parašė:
Labis..jaučiuos pavargusi ir nebesuprantu savo mažylio pradėjo nakti keltis valgyti kas 2h nebėra jokio ilgojo mego ankščiau užmigus išmiegodavo 4h ir tada kas 3h k…
Žinokit abejoju ar jums augimo šuolis, žarnynas formuojasi skirtingais etapais, mums nuo 3mėn ir 2sav prasidėjo tokie bajeriai, kad aš pati nebesuprantu jau kur randuosi... Kai baigėsi krūties neėmimo etapas, kuris ryškiai buvo nuo skaudamo pilvelio, prasidėjo nebeišsibezdėjimo ir nekakojimo periodas, kuris trunka jau savaitę, mes visiškoje neviltyje, vaikas pakakoja kartą dienoje, labai skystai, daugiau visą laiką pavalgęs verkia, steni, pukši, neišeina jam išleisti dujų... Bandėm ir homeopatinius preparatus - netgi galvoju, kad nuo jų išmatos tokios, bet vakar perėjom prie simetikono preparato ir lyg lengviau išėjo dujos, bent kiek tų dujų... Dar bajeris, kad jis tų vaistų nenori ryti, pusę išspjauna, kad ir kaip atsargiai suduodu.. Žodžiu kažkokia kankynė!! Vakar prasidėjo ir sloga, naktį visą buvo karštas, perrenginėjau, nes šlapias atsibusdavo, dabar jau geriau, negirdžiu užsikimšusios nosies... Nu žodžiu einam šiandien pas gyd ir prašom siuntimo pas gastroenterologą, nes man jau kaput.. Pirmiausiai nuo to, kaip man gaila vaiko, nors skaičiau, kad turi pradėti retai tuštintis, tik be diskomforto. O ir dėl mūsų su vyru, išvis nemiegam, esu tokia irzli, kad verkiu čiut kas, jau ir pykti ant vyro pradėjau lygiose vietose, stresas daro savo...
Bet dėl jūsų atvejo, norėjau paminėti, ką vakar kalbėjau su savo drauge. Kadangi apie 3mėn visiems pasikeičia virškinimo procesai, vieniems praeina bėdos, kitiems tik dar labiau paaštrėja, tai jos mažylei buvo tas pats - nenormalus atpylinėjimas fontanais prasidėjo. Tai ji man parašė taip - imkis griežtos dietos, ryte tik avižų košė su bananu, jokių pieno produktų, jokių kavų, jokių saldžių gėrimų, saldumynų, cukraus, nieko į ką įeina pieno milteliai, o patikėkit, jie įeina į faktiškai visus kepinius ir saldumynus... Per pietus ir vakare tik troškinta mėsa su bulve ir morka. Viskas. Drąstiškai skamba. Taip savaitę ir baigėsi visi atpylimai. Po to po truputį įsivedinėjo naujus nepavojingus produktus - troškintas daržoves (kalafiorus, cukinijas), kukurūzų trapučius ir t.t. Žodžiu, aš bandau sėsti ant tokios griežtos dietos, kaip ir pirmą mėn, gal padės, pabandykit ir jūs, gal išspręs jūsų problemą. Man labai sunku nieko nevalgyti ko noriu, nes niekada gyvenime neteko to daryti, bet dar sunkiau kentėti kai vaikas kenčia, kai naktim nemiegam visi...