Ksija parašė:
Labukas,
Kas skiepijote mažylius nuo meningokoko, ar davėte vaistukus nuo temperatūros, nor…
taip, daviau, nes matesi, kad skauda ir verke mazylis.
Ksija parašė:
Labukas,
Kas skiepijote mažylius nuo meningokoko, ar davėte vaistukus nuo temperatūros, nor…
Labis..jaučiuos pavargusi ir nebesuprantu savo mažylio pradėjo nakti keltis valgyti kas 2h nebėra jokio ilgojo mego ankščiau užmigus išmiegodavo 4h ir tada kas 3h keldavosi...dabar jau trys dienos net ir diena valgo kas dvi valandas miegoti nori bet turiu supt auto kedutei !!nes niekurkitur netinka atrodo ir pilvuka papučia o dar ir atpilonėti kaip pradėjo nebežinau ar tai gali būti augimo šuolis bet nelb iš arašymo panašu.. tas atpilinėjimas jau nežinau pamaitinus kaip porceliana nešioju ir vistiek atpila net pamiegojas po valandos atsibudes dar atpila nu košmaras jaučiuos bejėgė visai
jau atrodo nupirksiu mišini ir vsio...stengiuos laikytis bet šnd visai kažkokia diena pilka maitinu nešioju supu ir vėl tapati... praita mėnesi mažai priaugom gal dbr atsigriebia už tai..sauskelnes visada pilnos pieno užtenka manau...
gal kas papasakos kaip jums pasireiškė tie augimo šuoliai gal ką patarsite?
sunny sky parašė:
rami
Mes tai turim ratą ne ant kakliuko, o įprastai dedamą, po pažastytėm ir tvirtinamą saugos dirželiais tokiais juokingais. Mums tokį kineziterapeutė rekomendavo. Sakė, tik šitaip vaikas būna horizontalioje padėtyje, mokosi plaukti ir tuo pačiu labiau atsipalaiduoja, o kai ratas ant kakliuko, vaikas būna vertikaliai ir, aceit, naudos mažai...
Nežinau, kiek čia teisybės 🤷♀️ Kai jau pasiplaukiosit, papasakokit būtinai ar pavyko parelaksuoti 🙂
Taimo parašė:
Mamytės, kaip jūsų nugaros? Kaip padedate sau? Man niekas nebepadeda, viskas tik tam kartui..pakelti ar pasilenkti prie vaiko kančia, nešioti kančia..
Stenkis daryti mankšta man padeda..sunku bet ir forma noriu suaigrazinti ir pacia geriau;)
astav parašė:
As kaipnir priklaiso nuo yo skoepo 30 min pries daktara zvakute istatu ir viskas mum gerai;)
MarijaDovidavičienė parašė:
As kaipnir priklaiso nuo yo skoepo 30 min pries daktara zvakute istatu ir viskas mum gerai;)
Sveiki.o jus pries skiepus kada kisat zvakutes ar pries skiepa namuose pvz ar ten pas gydytojus kabinete?
Pelyte060214 parašė:
Labis..jaučiuos pavargusi ir nebesuprantu savo mažylio pradėjo nakti keltis valgyti kas 2h nebėra jokio ilgojo mego ankščiau užmigus išmiegodavo 4h ir tada kas 3h k…
Pas mus buvo du tokie laikotarpiai. Labai sumažėdavo suvalgomo maisto kiekis. Siaubingai atpilinėdavo. Vaikas piktas bubo. Tą laikotarpį prisimenu kaip košmarą. Pirmą kartą kai taip nutiko nuvykom pas gydytoją. Padarėm kraujo tyrimus. Viskas buvo ok. Gydytoja patarė palaukti.
Tokia vaiko savijauta ir elgesys tęsėsi 3-4dienas. Vėliau viskas baigėsi. Tiesiog reikėjo išlaukti.
Kantrybės Jums ☺☺
sunny sky parašė:
Augant dantukams, sloga yra daznas palydovas
Oi ne,tikrai nebadauju. Badavimas ne man 😂
Pelyte060214 parašė:
Labis..jaučiuos pavargusi ir nebesuprantu savo mažylio pradėjo nakti keltis valgyti kas 2h nebėra jokio ilgojo mego ankščiau užmigus išmiegodavo 4h ir tada kas 3h k…
Mums virs menesio tesesi sunkus vakarai ir naktys. Vakarais retai kada uzmigdavo prie kruties, reikedavo uzsupt, na o naktis-vajei. Keldavos nesuskaiciuojama kieki kartu, budavo kas valanda ar dazniau, net nesuprasdavau ar miegojau. Dabar jau pradeda viskas rimti, bet mes ir veiksmu tam tikru ememes-pakeitem vit d bei jo kieki, emem gyventi ramiau, leciau, nebeskatinam mazulio aktyviom mankstom ir pan. Kantrybes jums, kad ir kaip sunku tiket, bet visos krizes anksciau ar veliau praeina!
Kazkas sian man stringa su citavimu
VIjan, cia kur gyvenu, se, isvis sunku kazka panasaus rast, ta rata radok tik vienoj e parduotuveje, o apir tavo minetus, net neau girdejus, bhtu smalsu pamatyt, pasirodykit
Telebamba, gal gali parasyt bent vienos dienos meniu? Maitini mp ar pm? Kazkaio itariu, kad gal ir man reik grizt i vezes ir ieskotis pagalbos, nors kaip ir turiu tinkamu ziniu kas ir kaip ir kad man padeda tik kaloriju skaiciavimas, nu bet pati dabar tam neturiu laiko ir jegu :/
Erica1 parašė:
Pas mus buvo du tokie laikotarpiai. Labai sumažėdavo suvalgomo maisto kiekis. Siaubingai atpilinėdavo. Vaikas piktas bubo. Tą laikotarpį prisimenu kaip košmarą. Pir…
Ačiū paguodet jei greit praeis
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai