Inga Sninga parašė:
Mamos, kurios duodat savo vaikams stambesnio maisto, kiek dantuku pas jusu vaikucius? ☺️
Du. Sudoroja viską kas patenka į burną 👌😂
Inga Sninga parašė:
Mamos, kurios duodat savo vaikams stambesnio maisto, kiek dantuku pas jusu vaikucius? ☺️
Du. Sudoroja viską kas patenka į burną 👌😂
Raimonda98 parašė:
Ryte 7-8 val duodu mp.
8:30 -9 val duodu grūdinės arba vaisinės košės -100-150 g. Plius duodu gabaliukais…
Dabar kai dantys intensyviai auga vel naudojam gertuve su snapeliu- kramtydamas ji kazkiek ir atsigeria
o siaip kai nebekarsta zenkliai sumazejo vandens gerimas, per mp matyt uztenka kiek gauna.
Inga Sninga parašė:
Dar tik vienas dantis išlindęs, bet ir iki jo jau puikiausiai smulkindavo maistą. Išspjauna ko nesudoroja, mamai tenka valyt 😁Šiaip dantenom kramto, ne tais priekiniais kapliukais 🙂 Žiūrėk ar nori gabaliukų ir kaip tvarkosi su jais, nes skirtingi pageidavimai ir pomėgiai pas juos visus ☺️
Inga Sninga parašė:
2 dantukai pas dukrytę. Nuo maitinimo pradžios priešinosi košių konsistencija. Ir dabar geriausias maistas, kurį galiu įdėti pirštais jai. Tai daug maž gabaliukais. Košė ir ta standi pas mus 😂 Kramtymui skirti krūminiai dantys. Kol jų nėra, leliukai "kramto" su dantenomis.
Inga Sninga parašė:
Aciu☺️
Hiatus išparduotuvė dar yra Parke Outlet 😉
saundstorm5 parašė:
Ryte apie 7-7:30h misinukas 90-120ml. Apie 10h grudine kose su vaisiais 200-250ml arba kiausiniene. Apie 13-14h pietus darzoviene su mesa 250ml. Apie 16h pavakariam…
O blynelius ar varskecius duodat gabaliukais ir valgo?
saundstorm5 parašė:
Ryte apie 7-7:30h misinukas 90-120ml. Apie 10h grudine kose su vaisiais 200-250ml arba kiausiniene. Apie 13-14h pietus darzoviene su mesa 250ml. Apie 16h pavakariam…
O kaip darot kiausiniene? Kazkaip kitaip ar standartiskai? As darkiausinio isvis nedavus...
monica1 parašė:
O blynelius ar varskecius duodat gabaliukais ir valgo?
Mano kiausinio dar nevalges ir seip gal lyginant su kitais tiek visko neragaves nors stengiuosi labai raciona kaitalioti. Isrankumo nera skoniui bet viskas turi buti vientisos tyrės pagrindu, jei ciut nedamalu lieka mažiukas bulves gabaliukas uzciuops burnoj issima i ranka ve deda i burna ve issiemes ziuri bet mano niekad tokio nenurys... Kukuruzai, barankyte tai kuo puikiai bet man atrodo kai palaiko burnoj sutirpsta tuo ir tinka
raudona321 parašė:
Mano kiausinio dar nevalges ir seip gal lyginant su kitais tiek visko neragaves nors stengiuosi labai raciona kaitalioti. Isrankumo nera skoniui bet viskas turi but…
Mano irgi kukuruzus labai megsta, tai manau, is cia ir atejo tas palaikymas burnoj, kad istirptu, bet neistirpus vistiek ryja😄
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai