kadangi parašė:
Dabar kai dantys intensyviai auga vel naudojam gertuve su snapeliu- kramtydamas ji kazkiek ir atsigeriao siaip kai nebekarsta zenkliai sumazejo vandens gerimas,…
Man visi kartoja, jog mp pilnai užtenka.
kadangi parašė:
Dabar kai dantys intensyviai auga vel naudojam gertuve su snapeliu- kramtydamas ji kazkiek ir atsigeriao siaip kai nebekarsta zenkliai sumazejo vandens gerimas,…
Man visi kartoja, jog mp pilnai užtenka.
monica1 parašė:
O blynelius ar varskecius duodat gabaliukais ir valgo?
Visa normalu maista duodam gabaliukais ir puikiai kramto ar tai butu mesyte ar makaronas ar kitkas
o kas del kiausinienes tai verdu garu voneleje plakta kiausini su trupuciu sviesto ir slakeliu pieno, ten kai pradeda tirstet tada maisau viska kol isverda arba kartais uzdengiu ir palieku virt ir gaunasi omletas mazas, tada ji susmulkinu ir valgo
Inga Sninga parašė:
Mamos, kurios duodat savo vaikams stambesnio maisto, kiek dantuku pas jusu vaikucius? ☺️
Turi 4 dantukus, bet viska puikiausiai kramto, ir javinuka ir kukuruza ar siaip ka nors atima ka teveliai valgo
saundstorm5 parašė:
Visa normalu maista duodam gabaliukais ir puikiai kramto ar tai butu mesyte ar makaronas ar kitkaso kas del kiausinienes tai verdu garu voneleje plakta k…
Jau seniai norėjau išgarinti omletą, bet vis neprisiruošdavau, tai galima sakyti įkvėpėte mane
garinau su beaba garintuvu, puikiai iškilo ir iškepė, suvalgė beveik viską!
kadangi parašė:
Jau seniai norėjau išgarinti omletą, bet vis neprisiruošdavau, tai galima sakyti įkvėpėte manegarinau su beaba garintuvu, puikiai iškilo ir iškepė, suvalgė beve…
Dziaugiuosi
kadangi parašė:
Jau seniai norėjau išgarinti omletą, bet vis neprisiruošdavau, tai galima sakyti įkvėpėte manegarinau su beaba garintuvu, puikiai iškilo ir iškepė, suvalgė beve…
Kaip garinote?
marinark parašė:
Kaip garinote?
Kiausini plakiau, kol atsirado oro burbuliukai, tada ipyliau ryziu pieno ir dar truputi paplakiau, idejau smulkintu krapu, supyliau
viska i garintuva ir garinau apie 15 min. O tada dar karsta aptepiau sviestu
Foxxxx parašė:
Pasirode krūminis dantukaslaukem iltiniu , o isdygo visai kitas
ar jusu leliai turi jau tokio amziaus?
Vis dar du apačioj tik 😁
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai