AistėB. parašė:
O apie sedmaisi nenorit pagalvot?Sesei mano tas pasitvirtino, o galiausiai kai ir paciai prisest ant jo smagu kai mazajam atsibosta 😊
Ir apie jį galvoju. Išklausysiu daugiau nuomonių ir nuspręsiu.
AistėB. parašė:
O apie sedmaisi nenorit pagalvot?Sesei mano tas pasitvirtino, o galiausiai kai ir paciai prisest ant jo smagu kai mazajam atsibosta 😊
Ir apie jį galvoju. Išklausysiu daugiau nuomonių ir nuspręsiu.
Ramunė3 parašė:
Sveikos. Mano mažiukas vis nori kažkur atsisėsti, bet tam vietų jo mažumui nėra. Tai žiūriu ant tokios kartoninės dėžės atsisėda,pabūna ir nueina. Jam matyt patinka…
Turi staliuką ir dvi kėdutes, tai visas veiksmas pagrinde ir vyksta aplink jas. Arba pati sėdi, arba mums liepia 😁 seniai pastebėjau, kad reikia užpakalį jai kur nors aukščiau padėt, o ne ant žemės 🙂
AistėB. parašė:
Zinokit, mes turim sedmaisi, paprasta suaugusiuju. Tai vaikui labai patinka. Ir pasedi ir pagulineja. Ir isibegejus virsta ant jo ir lipa iki virsaus. Zodziu veiklos yra 😀👍
Ramunė3 parašė:
Sveikos. Mano mažiukas vis nori kažkur atsisėsti, bet tam vietų jo mažumui nėra. Tai žiūriu ant tokios kartoninės dėžės atsisėda,pabūna ir nueina. Jam matyt patinka…
Jau kuris laikas turim tokį vaikišką lono foteliuką, kasdien sėdasi, lipa, dėlioja žaislus, aš ir pati mėgstu į jį prisėsti kai skaitom knygutes. Kažkada pirksiu staliuką su kėdute, bet dar laukiu tinkamo laiko, nes dar nemoka saugiai su kėde elgtis, nukristų užlipęs. Kartais pramogai atnešu vaikišką žvejo kėdutę, tai matau kas darosi- ne sėdi, o lipa
Mes turime daug daiktų,priemonių kur atidavę draugai nuo savo vaikų.
Tai pirma ant ko sėdosi buvo "palipukas",būna tokių ikejoj. Ant jo patogu sedeti, apverčia ir įlipa,jaučiasi kaip kokiam laive 😉. Ačiū dievui dar kolkas nesugalvojo pastatyti kad kur pasilipti.
Prieš porą savaičių atvežėm ir kėdutę mažą su atlošu (irgi turbūt pirkta Ikejoj) Labai labai patinka. Net valgyti kai nori iškart ant jos sėda,prieš tai pastūmęs prie mazojo staliuko svetainėje 😉
Ramunė3 parašė:
Mūsu mėgstamiausia pasisėdėjimo vieta yra irgi kartoninė dėžė 😀 Turim dar tokį foteliuka, aišku mėgsta jame sėdėti, bet man jis nepatinka, labai nestabilus. Kadangi lengvas, lyg paralininis, tai lengvai virsta ir į šona ir atgal, tai nesiūlyčiau būtent tokiu.
Sveikos🙂 ar yra alergiškų vaikučių? Kam turit alergijas? Ką valgot? Maniškei jau ilgą laiką išbertos kojytės ir dabar jau rankos, bet niekaip nesuprantu nuo ko. Iš pradžių galvojau, kad alergija pienui, kokį mėnesį visai buvau išbraukus pieno produktus, tada vėl pradėjau duoti, dabar išbraukiau visus kviečius ir avižas, bet situacija negerėja. Nebežinau ką toliau daryt, pas gydytoja nėra kaip nueiti karantino metu. Gaila vaikučio, pas mane ji mėgėja skaniai pavalgyti, o visai nebeturiu minčių ką duoti. Pasidalinkit savo patirtim🙂
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai