saundstorm5 parašė:
Juostos nera, bet baltu plaukeliu pilna, ypac aplink bamba![]()
Pas mane irgi pukeliai!
saundstorm5 parašė:
Juostos nera, bet baltu plaukeliu pilna, ypac aplink bamba![]()
Pas mane irgi pukeliai!
Sandrajkbskt parašė:
Labas vakaras busimos mamytes. 🙂 Norejau paklausti, pasikonsultuoti ar kuriai nors buna dazni snaunu traukuliai... 🙄 Zinau, kad meslungis budingas nestumo metu, tac…
Kai man naktimis pradejo stipriai meslungis traukt blauzdas, gydytoja liepe 10 dienu gerti Magni Diasporal po 2 pakelius i diena (800mg is viso), o po 10 dienu grizti prie 1 pakiuko dienoj. Man labai pasiteisino toks patarimas. Jau keleta savaiciu jokio meslungio. Taip pat gydytojos paliepta nuo 24 sav berods geriu bio kalci miltukais, 1 pakiuka dienoj, tik tarp kalcio ir magnio vartojimo turi buti min 4 val tarpas, kad isisavintu gerai. Tai realiai is papildu geriu magni, kalci, folio r 400mg (sita gydytoja liepe iki gimdymo vartot) ir kai nepamirstu Omega 3. Daugiau nieko nevartoju, bet valgau labai daug darzoviu, vaisiu, uogu, dabar obuoliu ir slyvu derlius pilnas kiemas, tai gal nepritrukau kokiu medziagu
Rytoj einu gliukozes tolerancijos tyrima daryt tuo paciu ir bendra krauja padarys, tai matysiu kokie reikalai su hemoglobinu...
Monika94 parašė:
Man taip pat jos nėra 😉. Tik tiek kad ant viso pilvelio nuo pat nėštumo pradžios pradėjo augti balti plaukeliai, tokie kaip pukeliai 😅 ir vienas kitas spuogiukas.…
Jums gerai, kad balti, man tai tamsus!
visas pilvas nusetas plaukeliais, aisku jie labai plonyciai, bet kai tamsus tai labai matosi. Ir juosta yra, bet labai neryski, beje juostos konturai atsirado kazkur nuo 20 sav bet iki siol labai neisryskejo, nors speju kad iki termino dar ryskes.
jupi parašė:
Jums gerai, kad balti, man tai tamsus!visas pilvas nusetas plaukeliais, aisku jie labai plonyciai, bet kai tamsus tai labai matosi. Ir juosta yra, bet labai ner…
Pas mane tas pats ir plaukeliai yra ir juosta yra, tik nėra labai ryški ir gana anksti atsirado 🙂
Ddrugys parašė:
Sveikos😊 Kur pirkot mazyliams rubelius?
Aš Lindex dauguma pirkau, nes man ten patys gražiausi 😍 nelaukiau išpardavimų, tai nepigiai sumokėjau, bet džaugiuosi ☺
Greta_ta parašė:
Juosta ant pilvo priklauso nuo odos pigmentacijos. Jeigu būsimos mamytės oda iš prigimties nėra tamsi, juosta neatsiranda.
Na, aš pati labai šviesi, bet su snum jiostą turėjau ryškią, su dukra paskutinėm savaitem vos vos matės, dabar irgi neturiu juostos, laukiam dukrytės. Tai bent jau man pasiteisina tas prietaras, kad jei berniukas, tai juosta anksti išryškėja ir būna tamsesnė, nei laukiantis berniuko.
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai