Nepasimetusi parašė:
Pasidalinsiu babycity uzsakymo tolesne eigaParasiau jiems skunda del negautu prekiu ir visos komunikacijos ir t.t. Kita diena paskambino moteris, pasake, kad Ka…
Nerealiai 🙂 gal link vasaros ir gausite tas pirštines 🙂
Nepasimetusi parašė:
Pasidalinsiu babycity uzsakymo tolesne eigaParasiau jiems skunda del negautu prekiu ir visos komunikacijos ir t.t. Kita diena paskambino moteris, pasake, kad Ka…
Nerealiai 🙂 gal link vasaros ir gausite tas pirštines 🙂
Aguona_ parašė:
Nu va, nes kai vyresni man rodos labiau ir kasosi kuo toliau tempiasi, žodžiu nežinau kodėl į mane keistai ir synlabe pasižiūrėjo kai paklausiau ar skiepija, sakė u…
Mes irgi paskiepijom nuo vėjaraupių. Daugiausia dėl to, kad suaugus to herpes zoster išvengtų, nes vėjaraupių virusas visą gyvenimą nervų ganglijuose gyvena. Aišku, jei pasitaiko lengva forma, prasirgti lengviau ir dažniausiai garantuotai imunitetas susiformuoja. Aš sirgau būdama 25m., galvojau, kad galą gausiu, fu fu!
Aguona_ parašė:
Nu va, nes kai vyresni man rodos labiau ir kasosi kuo toliau tempiasi, žodžiu nežinau kodėl į mane keistai ir synlabe pasižiūrėjo kai paklausiau ar skiepija, sakė u…
As tai Norvegijoj su encefalito skiepu keistuole pasirodziau, nes jis yra kelioniu skiepas cia, o kelioniu siuo metu kaip ir nera 😅
a_uk parašė:
Gal vaikas sirgo enterovirusu (hand foot mouth disease) antrą kartą, o ne vėjaraupiais? Labai panašus bėrimas, o vėjaraupiai retai ant padų ir delnų būna.
As, kai metuku buvo, vedziau pas gydytoja ir patvirtino, kad vejaraupiai. O si karta tikrai vel vejaraupiai, nes visa galva isberta buvo, rankos, kojos ir kazkaip plastaku virsus stipriai isbertas buvo, o ant veiduko buvo dvi puslytes tik, ant nosies ir smilkinio. Darzely visi dabar prasirgo vejaraupiais. Man vaistinej sake, kad dabar sako, kad yra 2 tipai vejaraupiu ir galejo pirma karta nesusidaryt imunitetas. O is kitos puses, kai vyras sugebejo 2 kart skarlatina prasirgt, nera stebetis sunaus vejaraupiais
Enterovirusa ir tureje mes, zinau as ji
a_uk parašė:
Mes irgi paskiepijom nuo vėjaraupių. Daugiausia dėl to, kad suaugus to herpes zoster išvengtų, nes vėjaraupių virusas visą gyvenimą nervų ganglijuose gyvena. Aišku,…
Aš tokio nerimo turiu, ar suaugus skiepas saugos dar vis, aš kaip suprantu jus visam gyvenimui saugiai?
neringoselis parašė:
As tai Norvegijoj su encefalito skiepu keistuole pasirodziau, nes jis yra kelioniu skiepas cia, o kelioniu siuo metu kaip ir nera 😅
Aa, jei tik plaštakų viršus, tai tipiška. Maniau, kad delnai ir padai
Aguona_ parašė:
Aš tokio nerimo turiu, ar suaugus skiepas saugos dar vis, aš kaip suprantu jus visam gyvenimui saugiai?
Ne, nebūtinai visam gyvenimui, nors anotacija apie revakcinavimą nerašo. Daugybę suaugusių esu turėjusi, kurie susirgo po vakcinos, nes pamiršo persivakcinuoti/nepasidarė ilgainiui antikūnių tyrimo. Man čia svarstant buvo pagrindinis vakcinos minusas - kad persirgai ir ramu, o vakcinai vistiek paauglystėje reiks pagalvoti apie antikūnius ir jei nepakankama susivakcinuoti papildomai.
a_uk parašė:
Ne, nebūtinai visam gyvenimui, nors anotacija apie revakcinavimą nerašo. Daugybę suaugusių esu turėjusi, kurie susirgo po vakcinos, nes pamiršo persivakcinuoti/nepa…
Va, aš bijau to, kad gyvenimas laikas numes į 25m ir tada opa, čia šitas mane stabdo, nežinau kokia galva gyvensiu aš po 15m., svarstau gal iki paauglystės leisti, paskui matant nieko nesirgo skiepyti, kad sunkaus atvejo nebūtų
a_uk parašė:
Ne, nebūtinai visam gyvenimui, nors anotacija apie revakcinavimą nerašo. Daugybę suaugusių esu turėjusi, kurie susirgo po vakcinos, nes pamiršo persivakcinuoti/nepa…
Oo kaip idomu, o sunkiai sirgo, ar lengva forma? Man cia irgi didziule dvejone.
Aš už tai, kad vėjaraupiais prasirgti vaikystėje. Jeigu iki 10 metų nesusirgtų, tuomet gal ir pagalvočiau apie skiepus, bet dukra prasirgo kai tik pradėjo darželį lankyti 2,5 metų. Mažasis dar. Nesirgo, bet manau, kad darželyje pasigaus kai lankys. Dukra prasirgo labai lengvai
neringoselis parašė:
O taviskiai ir neleidzia nusimaudyt ar dirbt vienai?
Mano vaikai turbut keisti, nes jie gali but su teciu, o as kitam kambary. Mes …
Leidžia. Yra buvę verkimų pradžioj kai eidavau į vonią, bet greit priprato..
Yra tekę nusipraust per porą minučių, nes vyrui nepavykdavo nuraminti. Bet tik kelis kartus.
Šiaip abu jie mielai būna ir su tėčiu, ir su manim 🙂
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai