neringoselis parašė:
Mano duktereciai nuo uzlaikymo budavo net temperatura pakildavo. Gal puse metu vis vezdavo i priimamaji kol suprato, kad cia nuo viduriuku. Lyg ir pas vaiku psichol…
Ačiū labai už patarimus ir skirtą laiką 🙂 aš taip pat galvoju, kad kol nesusitvarkys ši situacija žindymo nenutrauksiu, gal tai laikina, tik kol susitvarkys norėtųsi palengvinti, o dėl miežių salyklo ekstrakto nežinojau, ačiū! Šian buvo trečia diena kai nesituštino, bet į vakarą pasituštino, tai taip palengvėjo man ir tuo pačiu jai, bet db pastoviai įtampa ir laukimas kada vėl reguliariai ir nrml tuštinsis. Matuoju taip pat temperatūrą, bet viskas gerai, tik buvo apetitas sumažėjęs, visumoj ji gerai jaučiasi laksto, žaidžia, tik tuo metu kai reik tuštintis matau, kad įsitempusi nei įprastai 🙄
Aguona_ parašė:
Čia pas jus iš psichologinės matomai pusės, pailseciau nuo siūlymo ant puoduko daryti
nes jeigu valgo maistą ką isvardinot, jau net ir duphalac na jis padeda va …
Ačiū už nuomonę 🌸 Ir aš įtariu, kad tai iš psichologinės pusės labiau, ji pas mane labai kruopšti ir tokia atsidavusi viską ką darytų labai stengiasi, nežinau kaip tiksliai išsireikšti, tokia sąžininga, jei kažką prašau padaryti ji labai stengiasi nenuvilti, o jei kažką padaro ko nematom ir ji galvoja, kad negerai iškart neša rodo, gal ir su puodo reikalu ji jaučia didelę atsakomybę ir stresuoja, nes ji iš jautresnių vaikučių. Ant puoduko noriai sėdasi, ir žaisliukus sodina, o kai padaro džiaugiasi, bet kai sušlampa kelnytės, tai ateina susirūpinusi, bet stengiuosi jos nespausti, sakau, kad nieko tokio ir pan...
a_uk parašė:
Nežinau, ar jums jau reikia vaistų, bet su vaikų vidurių užkietėjimu visada laikomasi taktikos, geriau daugiau vaistų, nei užkietėję viduriai. Nes užkietėjus gali s…
Ačiū, laukiau jūsų komentaro 🌸
Aguona_ parašė:
Va banano nebeduodu anas prie kietinimu 😁 bet jo žinok panašiai žaidžiu prakišt, tai su jogurtu natūraliu pritrinu, tai kivi šou įdomaus valgymo darau.. Nes blemba …
Oj kaip jus puikiai suprantu, man db taip pat stresas, kai dvi dienas nesituština, tai kaip ant adatų vaikštau, kad tik pavyktų jai bent trečią dieną, greičiausiai reiks kitą savaitę ir man pasiskambinti gydytojai 🙄 gal tą patį man patars ką ir jums, linkiu, kad susinormalizuotų ir jūsų vaikučiui žarnynas ❤