2021.09.03 22:59 (prieš 5 m.)
neringoselis parašė:
Aš name it iš draugės perpirkau. O flyso komplektukai nera brangus
Aš nemanau, kad tokio amziaus vaikams jau butinas atskiras kombis. Nebent planuoja…
Na pasirinkimai yra keli, tam ir yra auklėtojos, kad gali šalia patarti, juolab vaikai nežaidžia su jomis aptinka nepatinka kaip su mamom
o mes vaikams padedam suprast gi tą pasaulį mokydami, aš gal turėjau kantrybės kibirais nuo žiemos prie spintos spręsdavom kos oras išeina kaip patinka ok, tada perklausdavau ar manai nešalta taip, grįždavo pasiimt ką ko reik
žodžiu ne raketų mokslas per gražią formą kaip kitaip tą savarankiškumą įdiegti. Jeigu manoji nori eiti plonai o pliaupia lietus aš nesiginčyju, šiandien taip ir buvo, įdėjau kombinezoną, nes šalta tai auklėtoja sakė pati atėjus sako reiks dėtis šitą kai eisim į lauką ,🤣 nu prabinbino pro lauką ryte suprato,kad vasarinė striukė nelabai ir be kepurės nefaina. Kiek įdėsim, tiek turėsim
nereik pykt, o padėti vaikui nematau aš čia bėdos, auklėtojoms manau ir lengviau taip patariamuoju būti kuris laikas, nu susikalbėjimo reikalas
mūsų patirtis tokia auklėjant su neišvengiamais norais kitaip jai, bet na su laiku išmoksta priimti kas patariama, aš nekovoju tai gal padeda nusileist jai pagalvot