Tildė parašė:
Ne medikės, bet ne vienas medikas yra pasakęs, kad negalima progesterono staigiai nutraukti.
Šitas komentaras ne apie tai. Apie prg vartojima nieko neišmanau
Tildė parašė:
Ne medikės, bet ne vienas medikas yra pasakęs, kad negalima progesterono staigiai nutraukti.
Šitas komentaras ne apie tai. Apie prg vartojima nieko neišmanau
ak ak parašė:
Pries 3 dienas prasidejo. Nedirbu as, namie su 1.5 metu maze. Dabar jau atostogos tai ir vyresnele 6m namie. Visus nestumus as taip prapylus. Dabar jau ismokau valg…
Bent tiek, kad nedirbat🙈 o ir patvirtinimas, kad vaikeliui viskas gerai😂
TheHappiest parašė:
Bent tiek, kad nedirbat🙈 o ir patvirtinimas, kad vaikeliui viskas gerai😂
Bijau net atrasyt i sita komentara, nes vel pasesiu blogu minciu kam nors :)) bet yra buve ir ne taip gerai nors ir per vemimus
ak ak parašė:
Bijau net atrasyt i sita komentara, nes vel pasesiu blogu minciu kam nors :)) bet yra buve ir ne taip gerai nors ir per vemimus
Pff.. Ko čia bijot? Gi mes suaugusios ir diskutuot mokam? 🙂
Jūs turit omeny savo patirtį ar apskritai?
Gal ir logiška, pavyzdžiui jei hcg auga ir pykina, bet gali augti nepakankamai 🤔
TheHappiest parašė:
Pff.. Ko čia bijot? Gi mes suaugusios ir diskutuot mokam? 🙂
Gali augti pakankamai ir nepykinti. No stress
Laeta parašė:
Gali augti pakankamai ir nepykinti. No stress![]()
Turbūt ne taip supratot 🤔
Žinau, kad gali nepykinti. Mano pirmasis nėštumas išvis be simptomų 😂
sheila1988 parašė:
Jau normaliai kraujuoju, tai tiesiog užsirašiau pas gydytoją trečiadieniui ir žiūrėsim, ar išsivalė viskaspasidarysiu dar skydliaukės tyrimus, nes aš iš tikro i…
Laikykitės🌻
laba diena parašė:
sveikos, karsciuoju niekaip nenumusu temp , jau per kelias h geriau 2 paracetamolio. nebezinau ka darytsiek tiek gerkle persti, o pries kelias dienas jaunelis s…
Dvi dienas buvau su tokia temperatūra. Važiavau į ligoninę. Padarė visus tyrimus. Kraujas geras, šlapimas taip pat. Sakė siaučia hormonai. Griežtai uždraudė bwt kokius vaistus, liepė arbatas ir vandenį kibirais gerti. Greitai baigėsi viskas savaime.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai