vakar09 parašė:
Paskambinsiu ir jau uzsirasiau PRG tyrimui siandien![]()
Aciu uz patarimus!
Nu ir super. Turėtumėt gaut atsakymą šiandien, apraminsit dūšią🌻 laukiam rezultatų 🙂
vakar09 parašė:
Paskambinsiu ir jau uzsirasiau PRG tyrimui siandien![]()
Aciu uz patarimus!
Nu ir super. Turėtumėt gaut atsakymą šiandien, apraminsit dūšią🌻 laukiam rezultatų 🙂
clicky parašė:
Būtinai reik pasakyti savo gyd. Kad nustotu nusišneket, nes FORUME sakė, kad taip nebūnanu sorry, bet daktarai padaro tyrimus, pasako kas yra. Ateini čia, su sa…
Ir smarkiai rėkiančių atsiranda 😉
TheHappiest parašė:
Ir smarkiai rėkiančių atsiranda 😉
Gražios Jums dienos
clicky parašė:
Gražios Jums dienos![]()
Ir Jums 🌻
ak ak parašė:
Nesukaukit, geriau pasakykit, kaip nebevemtis ryto tik prabudus mintis, kaip iki tuliko nubegt, o toliau visa diena mintis, kur artimiausias taskas butu pa…
Eina sau 😳 seniai čia Jums taip? Kaip darbe? 🙈
Inga_Inga parašė:
As gi rasiau jog nusivylus buvau ir maniau jog mm atejo tad nesureiksminau isidejau tampona. O nuvykus i darba nebebuvo ka keisti. Baigesi kraujukas. Dieve kokios c…
Man lygiai taip pat buvo, jau buvau nusiteikus blogiausiam. Ir tikrai labai pritariu, kad mes visos esam skirtingos, negali vienos rasytos taisykles visoms pritaikyti.
clicky parašė:
Nu taip, jus visos daktarės geriau žinot nei medikai![]()
Ne medikės, bet ne vienas medikas yra pasakęs, kad negalima progesterono staigiai nutraukti.
TheHappiest parašė:
Eina sau 😳 seniai čia Jums taip? Kaip darbe? 🙈
Pries 3 dienas prasidejo. Nedirbu as, namie su 1.5 metu maze. Dabar jau atostogos tai ir vyresnele 6m namie. Visus nestumus as taip prapylus. Dabar jau ismokau valgyt, o su pirmu buvo tragedija
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai