Sveikios, noriu pasipasakot apie vakar diena, gal kuriai bus naudinga info. Atsikeliau ryte nuo sirdies permusimu (pirma karta jutau toki jausma gyvenime bet issivaisduoju, kad tai ir buvo permusimai). Kadangi nepraejo iki popiet tai apsidraudziant nuvaziavom i priimamaji nors paskaitinejau forumuose, kad cia normalu (bet ne man tokiai bailiai). Padare tyrimus, dar pasiskundziau del atsiradusio keisto berimo ( du ploteliai ant krutines po kokius 6×6cm.) Ir laukiau atsakymu. Tai permusimai del kalio trukumo kuri iskarto ir eme lasinti, o berimai... Na nieko panasaus nebuvau girdejusi, bet kadangi vaikysteje esu sirgus vejeraupiais ir sia liga (taip man paaiskino) smegenys jau turi uzfiksave, tai nusilpus organizmui nuo nestumo, atsirado tie berimai o juos ivardijo kaip ir herpis butu... Gavau vaistus, savaitei. Ir pamate vyresni sunu su teciu manes laukiant, sako o Die jus atsiribokit nes vaikas susirgs vejaraupiais. Dar paklausiau kaip jos manymu tai padaryt kai mes praleidziam visa diena kartu, jam 3m.nori vaikas myluotis ir daznai mane pabuciuoja. Sako na bent venkit apsikabinimu ir buciniu. Atsikelem ryte, nori pabuciuot o as aiskinu, kad negalima nes susirgsi... Vaikas i asaras... Nu kazkokia nesamone, emociskai juciuosi daug blogiau nei fiziskai....
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus