Kanele parašė:
Nu jooo 😅😁 bet atrodo puikiai!
Ačiū!
Kanele parašė:
Nu jooo 😅😁 bet atrodo puikiai!
Ačiū!
Begemotike parašė:
Kadangi dbr neismiegu, tai plus minus kelios val 😂viskas bus gerai. Si kart teks vienai, vyro namie nebuna. Bus geras isbandymas, 😊
Mano ir krutine tokia, kad maiso man asmeniskai, begant kratosi, nu zodziu is asmenines puses labiau patenkinta kai turejau maza. As 74kg sveriu.
setaeli parašė:
Va beveik 12 valandų skirtumas (ryte ir vakare)![]()
![]()
![]()
Omg skirtumas didelis, siandien man dar labiau atrodo paaugo, man labai tempia pilva. As taip bijau nes man pirmas cp buvo. O pilvas auva kaip ant mieliu 😎
Melyna123 parašė:
Mano ir krutine tokia, kad maiso man asmeniskai, begant kratosi, nu zodziu is asmenines puses labiau patenkinta kai turejau maza. As 74kg sveriu.
Kiek priaugai? As puskuoju, o dar nej puse nestumo pas mane
Begemotike parašė:
Kiek priaugai? As puskuoju, o dar nej puse nestumo pas mane
As jauciuos kas link pilvo puikiai, jutau, kai pradzioj tempesi gimda augo, tada paskaudedavo ir kietejo, dabar neturiu jokiu nusiskundimu. Karta per nakti i wc ir toliau varau su dviem padauzom berniukais. Priaugau daugiau nei tu 😂geda prisipazinti...
Melyna123 parašė:
As jauciuos kas link pilvo puikiai, jutau, kai pradzioj tempesi gimda augo, tada paskaudedavo ir kietejo, dabar neturiu jokiu nusiskundimu. Karta per nakti i wc ir …
Jei 3cio vaikelio laukiat tai nenuostabu kad pilvelis issoko. Man su pirmu irgi nesimate. Bet as priaugus buvau daugiau, nes valgau nesveika maista daug ir pastoviai😂
Begemotike parašė:
Jei 3cio vaikelio laukiat tai nenuostabu kad pilvelis issoko. Man su pirmu irgi nesimate. Bet as priaugus buvau daugiau, nes valgau nesveika maista daug ir pastovia…
Man ir uzeina dienu, kad negali sustot 😂 plius ateis laikas, kai leliukai nemiegos, ir apie maista sau nebus kada pagalvoti
Melyna123 parašė:
Man ir uzeina dienu, kad negali sustot 😂 plius ateis laikas, kai leliukai nemiegos, ir apie maista sau nebus kada pagalvoti![]()
Laukiu to vaikelio belenkaip, bus gerai ir be pavalgyt 😂
jenter parašė:
Mano ir trečias pilvelisjau bumsi mano kukulis ypač vakarais
![]()
Kaip jauciates trecio belaukiant? Mes kazkaip su vyru pasiilgom to kudikio kvapo
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai