Joana8 parašė:
Neisivaizduoju... bet niezti beproto. O kokius vaistus naudojat? Gal koki tepaliuka zinot kad nuimtu ta niezuli?
Vaikui ir sau naudoju grivix tepelą
Joana8 parašė:
Neisivaizduoju... bet niezti beproto. O kokius vaistus naudojat? Gal koki tepaliuka zinot kad nuimtu ta niezuli?
Vaikui ir sau naudoju grivix tepelą
Badulina parašė:
Ar yra siame tarpe tokiu, kurioms dar nei kartą nei gine nei akusere nesiklause vaikelio sirdeles tonuso? Man nesiklause nei karto....
Mano dar neklause, eisiu kita savaite,manau jau klausys. Kazkaip nuo 26 savaites jungia ta aparata,jei gerai pamenu🤔
Badulina parašė:
Ar yra siame tarpe tokiu, kurioms dar nei kartą nei gine nei akusere nesiklause vaikelio sirdeles tonuso? Man nesiklause nei karto....
Man irgi dar neklausė. Išviso tik pirmą kartą pasvėrė ir spaudimą matavo prieš mėnesį. O ankstesnius vizitus tik su echo lb trumpai pažiūrėdavo
Badulina parašė:
Man dar neklause nieko, ir abi atostogauja, tai tik rugpjūtį eisiu... 😕
Mergyte24 parašė:
Sveikutes. Esu 25sav nescia ir nuo vakar tempia biski pilvo apacia ir lyg maudzia salia bambos. Bet tas tempimas ir maudimas nera daznas, kartais tik. Kas galetu bu…
O kai atsigulat ar pailsit praeina? Man daznai taip buna,bet nenuostabu juk auga pilvukai tai man gydytoja aiskino,kad normalu cia. Magnio pageriu tai kazkiek praeina.
Joana8 parašė:
Mes naudojam hydrocortison taketa tepaliuka, vaika dabar tepu nes visa sukandziota moskiu😁
Badulina parašė:
Neklausė ir man
Badulina parašė:
Man visada paklauso, nuo 18 savaites, siandien ejau pas pavaduojacia, irgi klause.
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai