kandoriuke parašė:
Man taip nuo uodų būna, kodėl jūs įsitikinusi, kad jie jūsų nesukanda? Man būna ir po poros dienų taip išlenda 🤦♀️
Nes nei vieno uodo ner namie🤷♀️ o i kieme nelabai ju yra, nebent kur gamtoj. Gyvename Vokietijoj.
kandoriuke parašė:
Man taip nuo uodų būna, kodėl jūs įsitikinusi, kad jie jūsų nesukanda? Man būna ir po poros dienų taip išlenda 🤦♀️
Nes nei vieno uodo ner namie🤷♀️ o i kieme nelabai ju yra, nebent kur gamtoj. Gyvename Vokietijoj.
Saulute@ parašė:
Ar jum atitinka savaites? Nes man dabar 25 savaite,gydytoja sake dugnas 28 cm,o irase 24 savaitei. Eisiu pas kita tai paprasysiu,kad pamatuotu dar.
keistas paskaiciavimas.... juk kiek savaiciu tiek mzdg turi buti ir dugnas, gali kazkiek skirtis..
Joana8 parašė:
Mes irgi Vokietijoj, uodu tikrai nepasigendam, net keista, kaip vaikystej budavom prie ezero ir zyzdavo po ausim pastoviai, kitakart net visas spiecius 😂🙈
Saulute@ parašė:
Ar jum atitinka savaites? Nes man dabar 25 savaite,gydytoja sake dugnas 28 cm,o irase 24 savaitei. Eisiu pas kita tai paprasysiu,kad pamatuotu dar.
Mano savaite laiko didesnis yra
Makytaaa parašė:
Mano savaite laiko didesnis yra![]()
Mano jai gerai pamatavo 3savaitem didesnis. Na eisiu pas kita paprasysiu,kad ismatuotu dar.
Joana8 parašė:
Man kiekvieną birželį tas pats būna. Variantai gali būti keli - arba turit gyvūnų ir atnešė kokią blusą, pernai iškračius visus patalus radau mažą juodą vabaliuką lovoj (tai jį apkaltinau),na o šiemet pasirodo per apsauginį tinkliuką priskrido tokių miniatiūrinių peršviečiamų musyčių ir jos pasidarbavo. O vyrui nieko...
Joana8 parašė:
Tai gal moškės jus kanda? Mes lauke uodų irgi nematom, manęs niekas nesukanda, bet mano vaikas visas sukandžiotas iki alergijų būna, be vaistų neapsieinam 🙄
SoNNa parašė:
Tai gal moškės jus kanda? Mes lauke uodų irgi nematom, manęs niekas nesukanda, bet mano vaikas visas sukandžiotas iki alergijų būna, be vaistų neapsieinam 🙄…
Neisivaizduoju... bet niezti beproto. O kokius vaistus naudojat? Gal koki tepaliuka zinot kad nuimtu ta niezuli?
amri parašė:
Aš norėčiau, bet nerandu jokių gyvai, tik online.. o jūs radote kokių?
https://gimdymassusypsena.lt/
Highly recommend
Buvome su vyru šį savaitgalį.
Labai įdomu, daug info suteikė, gydytojai su praktika pasakoja ir apie gimdymą, ir apie žindymą, ir apie sąmoningą tėvystę ir apie tai, kaip tau vyras gali palengvinti gyvenimą per sąrėmius ir apie kūdiklio mankšteles daug daugiau.
Tik kursai vyksta Kaune, 2 dienas 9-17h šeštadienį ir sekmadienį. 80 eur/porai.
Kiti bus Rugpjūčio mėn.
Sėkmės!
22 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai